Idealno trajanje, ja nisam jos odigrao Valhallu i jedino zbog cega nisam je trajanje jer opet 80 - 100 sati na jednu igru ne mogu potrosit, ne da mi se jednostavno. Probat cu eventualno Starfield kad izadje i to je to, ovo drugo manje igre trazit.
Otkriveno koliko sati će trajati Assassin’s Creed Mirage
Odlična vijest. Ako bude dobra intenzivna priča nikad bolje.
Platinirao sam Origins, Odyssey i Valhallu te koliko god su igre bile odlične sam na kraju izgorio od količine sadržaja. Ova promjena bi mogla biti ipak osvježenje.
Otkriveno koliko ce ovaj Assassin trajati kod mene: 0h
Kod mene -1 sati, nikad više AC…odigrao ih sve i nema šanse više.
Napokon normalno trajanje. A ne onih razvučenih 150-200 sati ničega. Ubijanje igre koja bi bez toga vjerojatno i bila genijalna.
Ne mora igra trajati 150+ sati da bude odlična, kao što ni seks ne mora trajati dulje od 7 minuta da bude odličan.
Kupuje se.
Super mozda ce ovo biti mapokon opet AC kojeg cu zavrsit, ova zadnja 3 su bili doslovno jedno veliko nista …
Kolko me veseli povratak formi, tolko me odbija setting.
Ne vidim poantu vraćanja na bliski istok. Serijal ima tradiciju obrađivanja unikatnih povijesnih settinga i volio bi vidjet Kartagu, Kinu, carsku Rusiju, Prag kad je bio centar svijeta. Možda Azteke ili južnoameričke civilizacije…
odlicno…30-40 sati je super
Ova igra je trebala biti DLC za Valhallu povodom obljetnice serijala. Vidi se to u svakoj pori - od "povratka korjenima" preko značajno smanjenog opsega igre pa sve do doslovnog copy-pejsta cijelog settinga originalnog AC-a. Da se razumijemo, ima dobrih stvari u filozofiji "manje je više" (prvi to podupirem), no serijali bi trebali evoluirati prema boljem-višem umjesto izleta u ovakve nostalgia kickeve čija je formula prožvakana već kroz bezbroj ranijih nastavaka. Kužim Ubisoft - umjesto da rade remake jedinice, iskoristili su Basima da naprave istu stvar u kontekstu nekog proširenog univerzuma Valhalle. Odigrat će se sigurno, no nadam se da će idući AC biti nastavak RPG evolucije koja je krenula s Originsom.