Koji kujac cu s ps5,igrati igre za PS4 ili remake ili remastere,možda je i konzola dobra ali nemam sto u nju ubaciti,pljuc…
PS5 je prodan u 40 milijuna komada. Ali kaska za PS4
- Uređivano
Bemti miša! Da li su ti ljudi navučeni markentiškim skilovima na kupnju konzole? 40 miliona prodanih primjeraka nije mala stvar a među njima ima sigurno nezadovoljnih vlasnika koji su se nadali možda nekom boljem gaming bumu. Ja nemam PS5 pa nisam afektiran bilo čime u vezi konzole ali se pitam?
Koliko je igara izašlo za PS5 a da nisu rimejkovi, rimasteri i da nisu pritom i za PS4 izašli? Odnosno generacijske nove igre. To nek neko provjeri ak mu se da. Suma sumarum prije svega isplativosti, zadovoljstva kao igrača videoigara (što može biti individualno ali ipak) ali opet ne kao tehnofila koji se raduje jakom komadu hardver kao što je to PS5 pa neka se nađe ako dođu bolja vremena.
- Uređivano
Nije mala stvar? Nakon 3 godine puno premalo. 40 milijuna je ništa. Koliko samo jedna Njemačka ima stanovništva? Dakle na cijeli svijet mizerne brojke u usporedbi koliko se svake godine proda smartphona i neke skuplje tehnologije.
K tome tih 40 milijuna nije 40 mil korisnika pojedinačno nego i ljudi koji imaju po 2-3 komada doma, zamjene za bolje verzije itd. Automatski manji broj pretplatnika i kupaca za igre.
Očekivao sam bar 70 milijuna, ovak je slaba zarada.
@TITANXIS samo 2-3 igre postoje koje su rađene strikno za PS5. Ratchet Rift Apart, Spiderman 2 koji dolazi i Returnal ali debelo možda pošto je lako mogao biti i na PS4 ali ne u toj kvaliteti.
Imaš još Plague Tale 2, Remnant 2, to su sad neke koje igram ili sam igrao mada ove dvije nisu baš tehnički iskoristile konzole kao neke ekskluzive.
Forspoken, Final Fantasy XVI,
U tih 40 miliona prodanih primjeraka u toj cifri su i one konzole što su još na policama trgovina čekaju tek na kupce? Ili Sony je tu cifru dobio koliko ih je isporučio van svojih manufaktura jer oni jesu prodali što se njih tiče jer su ve nova dobili.
Proizvodim vaze i prodajem ih trgovačkim lancima i ja napišem da sam do sad prodao 25,450 komada vaza.
A što kažeš da ih ima puno koji kod kuće ima 2-3 konzole, ma to je još super, to bi značilo da su prodani primjerci igračima.
Kakve veze ima kaj su igre međugeneracijske…pa ljudi ih na PS 5 igraju u boljoj kvaliteti, to vrijedi kupovinu nove konzole. Meni bi bilo neprihvatljivo igrati na 30 fpsa ako za cijenu nove konzole mogu duplo bolje.
Pederski je od Sonya kaj igre za PS5 naplaćuje više nego za PS4, kao da su rađene od boljeg materijala, po meni neoprostivo.