Nisam još probao PC verziju, ako gledamo PS5 vs. PC razlike su gotovo nepostojeće osim RT sjena ali to ima svoje mane i zapravo je do igrača da sudi koja bolja izgleda.

Super se izvodi na PC-u ali tek sad vidimo da je isplativije odigrati na PS5. Za iste postavke i rezoluciju treba RTX 3060ti do RTX 3070.

Inače nakon VRR patcha na PS5 igra se izvodi još bolje u quality mode sa unlocked frame rateom, dostiže 45-50 prosječno. To je i nativni 4K ako ne griješim.

pravednik

Zašto bi bilo isplativije? Na navedenim komponentama igram ono što nema na PS5, pa ne kupuje valjda nitko takav komp za tu jednu igru….

Općenito što se tiče samog igranja PS5/PS4 igara prednost dajem PS5. Ne zauzima puno mjesta, 200W topline i to ne uvijek, znatno jeftiniji i jednostavniji za korištenje od high end PC-a.

Tako gleda 99% ljudi. To što ja brojim svaki pixel i nije me briga ako hoću najbolje nije stvarno ogledalo svijeta. Bogami to i košta. Zato nikad nisam srao po ovim konzolama SX i PS5, series S jesam kad je to tak i tak izbačeno da se ne bace lošiji APU-ovi koji nisu isporučili target CU i frekvenciju.

Evo što kaže jedan kanal

chono

Da, jeben engine i kvalitetu igara imaju.

Ratchet mi je uz Returnal, FW i Plague Tale 2 još uvijek pojam grafike a bome ni gameplay, lokacije i priča nisu loši.

Top igra i super što PC gameri imaju prilike zaigrati ovo čudo. Atmosfera, muzika, baš me tjera da kupim i PC verziju ili natrag pokrenem na PS5. Imam platinum ali mogao bi new game+ sa upgraded oružjima.

pravednik Općenito što se tiče samog igranja PS5/PS4 igara prednost dajem PS5. Ne zauzima puno mjesta, 200W topline i to ne uvijek, znatno jeftiniji i jednostavniji za korištenje od high end PC-a.

Meni je PC jeftiniji, košta 1200 eura što je manje od PS5+ XBOX+switch i još ostane mogućnost igranja PC igara te kao surfing mašina, multimedija, lakša komunikacija, obraditi neki video itd i kad se uzme da su PC igre jeftinije, da nema pretplate za online igranje još mi izađe jeftinije.

Sto puta smo ovo komentirali i zbilja se nebi ponavljao da nisi krenuo o isplativosti. Tebi je isplativije na konzoli, meni je isplativije na PCu, ne postoji generalno pravilo isplativosti a kako razmišlja 99% ljudi meni niš ne znači kao što mi ne znači ni 85% katolika u HR