S takvim argumentima ovo nije ni trebalo doći do faze suđenja.
FTC nije uspio! Microsoft još samo jedna preprekica dijeli od kupovine Activision Blizzarda
Evo detaljnije:
Bojim se da je ovo početak monopola od strane Microsofta jer uopće više ne vidim prepreku da krenu i druge velike izdavače kupovati.
Meni je najvažnije da igre na PC dolaze od jednih i drugih i trećih…a oni nek se sude koliko ih volja. Možda jednog dana jednim i drugim dođe iz guzice u glavu da je ekskluzivnost sranje prije ili kasnije…možda ih na to prisile njihovi korisnici. Makar brijem da nebum ja to doživio, puno korisnika želi pripadati negdje, nekom timu i mati nešto što drugome nije dostupno i tako se osjećati bolje….zato i prolaze te ekskluzivnosti, pišu se peticije i sl.
mika Microsoft imma milijarde i milijarde i ne zna gdje bi ih potrošio, i više im se isplati kupovati studije nego pušiti na inflaciji…uz ovolike dobiti njima je ovo ulaganje i kupovanje studija kao tebi i meni kupovina kikirikija.
Nikall Bojim se da je ovo početak monopola od strane Microsofta
https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_v._Microsoft_Corp.
nije prvi put
Nije im UK toliko bitno, čekaju oni zeleno svijetlo, više blagoslov od papa Franceka kad će sutra na misi dignut palac gore.
Ako zbog ovog budemo gledali Sony igre na PCu day one, ja sam definitivno uvjeren da se radi o dobrom ishodu.