• Gaming Vijesti
  • Starfield i Indiana Jones su se trebali prodati u desetine milijuna kopija na PS5, Microsoft je prognozirao

A sve to skupa, dok je pričao da je ekskluzivnost bezveze.

Evo, ako ništa drugo, više mi nije Apple najomraženija firma na svijetu. Ovo što je Phil napravio u zadnjih par godina je stvarno koma. Ali eto, kao što još uvijek nisam skinuo Epic Games Launcher unatoč svim besplatnim igrama, tako neću ni uzimati GamePass, iako to značilo ništa od Starfielda.

Ja sam uzeo Epic i sve besplatno kaj su ponudili, uzeo sam to ko seljak poticaje. Uzeo i gamepass, nadraži je onaj za par eura mjesečno, a Starfierd je kupljen ima mjesec dana. Treba uzeti sve što život pruža 😃

escoban

Uzeo za 53 eura. Zato kaj mi tri mjeseca game passa nije dovoljno za ovu igru a ovak mi ostane u trajnom vlasništvu. Ak ispadne kako treba igrat će se bar pola godine.

game pass uzmem po potrebi na mjesec/dva odigram kaj me zanima i deaktiviram. Nema mi smisla to plaćati cijelu godinu, barem za sada.

Ja imam na Steamu dobar dio GamePass ponude tako da mi to nema smisla plaćati. Uplatim si u Steam wallet svaki mjesec 10€ što bih dao za GamePass pa kupim te dvije-tri igre godišnje zbog kojih bi uzimao pretplatu.

Sterlok Zato kaj mi tri mjeseca game passa nije dovoljno za ovu igru

Zato jer ce i 3 mjeseca nakon release biti krš Ha-Ha-Ha

[deleted] Moguće, budemo uspoređivali dojmove kad izađe. Meni je i takav krš bolji od 99% drugih igara na tržištu sudeći po Falloutu 76 koja je svima najveći krš ikada.

Volim to istraživanje i bildanjem lika pogotovo kad je igra iz prvog lica.

Tzereen
            Bas tako. Ne podrzavam ekskluzivnost po platformama i kako je pricao, mislio sam da isto razmislja. Vjerojatno i dalje tako razmislja, ali je morao "popustiti". Starfield definitivno izgleda kao igra koja moze prodati konzolu. Nazalost nemam PC koji ga moze vrtiti. Dok bi na PS5 islo 😤