Recenzija | Final Fantasy XVI
Riječ godine:
Podvig.
Osjećam dozu frustracije u drugom dijelu recenzije, baš kao što to igra napravi od igrača Jedva čekam DLC.
Foggy je sretan.
Foggy, jel ti uljepsan dan? xD
Ljep je dan
Sve je dobro rečeno.
Čak je možda i fight previše nahvaljen i nemre proć usporedba sa Dmc-om jer se taj mrtvi osnovni combo nikak ne mijenja i nema varijacija. Užas.
Spomenuti Gow prije 15 godina je imo pun kurac više varijacija sa trokutom, nedopustivo je imat ovak nešto bazično, nevezano za mogućnosti sa Eikonima. Mislim, exploring i rpg elementi su isto basic as fuck, očito je to neka nit vodilja za cijelu igru
Ma combat nemre u istu u recenicu s DMC-om, evo bas zadnjih dana derem po petici i tamo je combat next level (bayu 3 nisam jos probao al sumnjam da je bolji), pa u prvih par misija vec combat pruza vise varijacije nego ovdje end game.
Ja jos nisam nastavio igrat nakon skupljanja crnog pjeska i trazenja jebenih klinci koji kradu u kampu
fer recenzija; fer ocjena. slažem se sa svim napisanim. i nije neka novost, al . . . gaming je mrtav lmao
- Uređivano
Spojio sam se na site nakon dugo vremena samo da pročitam ovu recenziju.
Napokon mogu reći bravo @alexy, rekao si sve točno. Igra je na žalost teški drlog, zapravo je Light Slash Cinematic novela ( ima 50 % vise animacija nego što treba).
Kreativnost na 0, osim Eikon borbi, koje su sve Rip off nekih drugih franšiza. Gameplay je zatupljuč i dosadan. Neprijatelji su teške spužve.
Igra je ok prvih 10-13 sati, taman do borbe sa Garudom ( wanabe Vergil).. I to je vrhunac. Nakon toga je sve teski napor, pacing problemi, glupi i bedasti questovi, huntovi i sve ostalo.
Ja sam čak i preskakao sve neprijatelje i animacije prema kraju da završi igra.. Nisam više mogao. DMC je za ovo Bog Bogova i Suzuki-jevo ljubavno pismo je epic fail.
Sorry not sorry, igra je baš to. Mid level crap..
P.S
Napokon netko tko ima muda reći istinu, a ne recimo onaj gospodin iz HCLa koji je dao ocjenu 92, a kroz cijelu recenziju nema opravdanja za istu. Čak niti pola stvari nije spomenuo.
Još jednom thums up @alexy