Riječ godine:

Podvig.

Osjećam dozu frustracije u drugom dijelu recenzije, baš kao što to igra napravi od igrača 😃 Jedva čekam DLC.

Foggy, jel ti uljepsan dan? xD

Sve je dobro rečeno.

Čak je možda i fight previše nahvaljen i nemre proć usporedba sa Dmc-om jer se taj mrtvi osnovni combo nikak ne mijenja i nema varijacija. Užas.

Spomenuti Gow prije 15 godina je imo pun kurac više varijacija sa trokutom, nedopustivo je imat ovak nešto bazično, nevezano za mogućnosti sa Eikonima. Mislim, exploring i rpg elementi su isto basic as fuck, očito je to neka nit vodilja za cijelu igru 🙄

Ma combat nemre u istu u recenicu s DMC-om, evo bas zadnjih dana derem po petici i tamo je combat next level (bayu 3 nisam jos probao al sumnjam da je bolji), pa u prvih par misija vec combat pruza vise varijacije nego ovdje end game.

Ja jos nisam nastavio igrat nakon skupljanja crnog pjeska i trazenja jebenih klinci koji kradu u kampu 😃

Kad mi necete virujete a vidite da san u pravu.

Sve smo vam rekli u topicu ja i @foggy

fer recenzija; fer ocjena. slažem se sa svim napisanim. i nije neka novost, al . . . gaming je mrtav lmao

Spojio sam se na site nakon dugo vremena samo da pročitam ovu recenziju.

Napokon mogu reći bravo @alexy, rekao si sve točno. Igra je na žalost teški drlog, zapravo je Light Slash Cinematic novela ( ima 50 % vise animacija nego što treba).

Kreativnost na 0, osim Eikon borbi, koje su sve Rip off nekih drugih franšiza. Gameplay je zatupljuč i dosadan. Neprijatelji su teške spužve.

Igra je ok prvih 10-13 sati, taman do borbe sa Garudom ( wanabe Vergil).. I to je vrhunac. Nakon toga je sve teski napor, pacing problemi, glupi i bedasti questovi, huntovi i sve ostalo.

Ja sam čak i preskakao sve neprijatelje i animacije prema kraju da završi igra.. Nisam više mogao. DMC je za ovo Bog Bogova i Suzuki-jevo ljubavno pismo je epic fail.

Sorry not sorry, igra je baš to. Mid level crap..

P.S

Napokon netko tko ima muda reći istinu, a ne recimo onaj gospodin iz HCLa koji je dao ocjenu 92, a kroz cijelu recenziju nema opravdanja za istu. Čak niti pola stvari nije spomenuo.

Još jednom thums up @alexy