• Gaming Vijesti
  • The Last of Us serija pomela Emmy s brojem nominacija. Nominacije dobili i Bill i Frank

FFA je promijenio naslov The Last of Us serija pomela Emmy s brojem nominacija. Nominacije dobili i Bill i Frank.

Srce veliko ko kuća! Serija bazirana na video igri 23 nominacije za Emmy. ❤️❤️❤️

Veliki dan za video igre.

Pa normalno kad bi letili otkazi da woke serija nije dobila nagrade 😆

Treca epizoda je bila najbolja jer nije imala nikakve veze sa igrom, ostalo dosada isusova.

Uz primotavanje uspija san pogledati do kraja

Pa dobrih epizoda, ali generalno čisti prosjek ili čak ispod toga. Ovo nije toliko odraz kvalitete (vidjet ćemo što će serija od svih tih nominacija uopće osvojiti), koliko trenutne ponude serija i produkcijske vrijednosti. Vrijeme je će pokazati, ali ako nešto već danas nije za bezrezervnu preporuku, teško da će biti s kasnijim sezonama.

Ali bitnije i od toga, ako je serija bila dovoljno dobra po gledanosti, utrt će put drugim gaming predlošcima, pa možda nešto i iznenadi. Možda.

Da odem malo offtopic, jučer sam pogledao prvu polovicu treće sezone Witchera i ovo je otišlo totalno u krivom smjeru. Pokušavaju više nego ikad napraviti neki GOT od toga, ali nema tu potencijala da to potraje. Baš se vidi da milkaju epizode prije nego Cavill digne sidro, a ono s Dandelionom i Radovidom je urnebes što izvode. Clusterfuck od radnje i prebacivanja s lokacije na lokaciju, ukratko.

Ne vjerujem da će ovo utrti put ostalim ekranizacijama, jer su ovdje od gaming remek-djela uspjeli napraviti tek prosječnu seriju kojoj je najveći marketing napravila epizoda koja nema veze s igrom.

Čestitke, iako osobno nisam nešto pretjerano bio fasciniran glumom male. U svakom slučaju što sam sve gledao, ovo je bilo bar solidno (Resident Evil, u tebe gledam).

Neki ovdje bi se i 60-ih derali da je TV u boji LGBT propaganda. Koja nerazumna opsesija.

Isto su govorili i bogobojazni bijeli ljudi kad bi im u autobus ušao crnac…mi sam želimo živjeti i gledati svoje poslove, a crnac se ima voziti u zadnjem dijelu autobusa i koristiti odvojen WC.