Bože me sačuvaj
Odlazi dugogodišnji predsjednik Naughty Doga. Uzde samostalno preuzima tvorac The Last of Usa
U jebemti, to je baš vijest dana!
"Nakon što je 2020. The Last of Us 2 ostvario sjajan uspjeh, kako komercijalni, tako i kritički"
Tko je ovo pisao?Igra se do ljeta 2022 prodala u SAMO 10mil kopija,što zvuči puno ali za jedan first party studio od Sony-a to su slabe brojke.Pogledajte samo prodajne rezultate GoW 2018 i GOW:R za usporedbu.A igra je dobila dobre kritike jedino od kojekakvih novinara tipa IGN i takvih mainstream gaming novinara koji bi rekla da je zemlja ravna ploča samo da im se plati tako da…
FilipVkv imenjače, ja sam želio biti svjecki novinar kao Foggy, ali nisam. Nije mi nitko ništa platio, a dao sam visoku ocjenu TLOU 2 i opet bi. Meni je to zaista jedna od najboljih igara koje sam igrao, a igrao sam ih na stotine. Nisam bitan ja, za mene nitko ne zna, ali hrpa medija je dala super ocjene. Nije samo IGN. Razumijem da se nekome igra ne sviđa i to je ok.
Užasno su mi jaki ljudi koji su uvjereni da nema šanse da je Tlou 2 nekom ne dobar, već odličan.
Sve su to ili pederi ili potplaćeni recenzenti. Svaka vam čast ekipa, nemojte se nikad mijenjat.
Reci da je TLOU2 losa igra je kao da kazes da je Kum smece od filma.
Sad ćemo vidjeti kako će to izgledati kad Neil zgrabi palicu i drugom rukom.
Cinjenica da je igra kriticki izvrsno prihvacena u kombinaciji s time da je upravo covjek na celu projekta vec dvaput napredovao unutar studija govori koliko je glasna minijaturna manjina u potpunosti irelevantna.
Na kraju ostaje vrlo jednostavan zakljucak. Oni koji smatraju da TLoU nije dobra igra ili nemaju dobar ukus, ili im mrznja ubija bilo kakvu sposobnost kritickog razmisljanja, ili oboje.
Igra je dobra, ali ništa više od toga hehe
Ovo je možda najracionalnija stvar koju si ti napisao o igri
Komercijalni uspjeh je diskutabilan, jer nakon pocetnog vala (poput Cyberpunka), kasnije brojke su debeli popust. Svi ce napisati 20, 15 ili 10 milijuna prodanih primjeraka, ali ne i cifre. Igra je dozivjela community breakdown i to je cinjenica.
Ranzo Zaboli me kako ja ispadam. Vrlo je jednostavno, ako netko misli da ovo nije dobra igra, nema blage veze o cemu prica. Odavno sam odustao od kvalitetne rasprave kada je u pitanju TLoU2. Maliciozna struja koja vlastite frustracije lijeci na internetu unistila je samo vlastitu vjerodostojnost. Sto je jebeno tuzno jer se o igri da toliko toga kvalitetno raspraviti, ali ne moze zbog nesigurnosti pojedinaca.
Kad se samo sjetim igre i zime 2020./2021. kad sam ju prelazio. Kako bolesno dobar gameplay. Onda dio kad prvi put naletiš na one likove šta zvižde, mislim da se Seraphites zovu. Uf, sav se stresem koliko je to napeto bilo!
escoban U 9 godina serijal je prodan u 37 milijuna primjeraka.
TLOU 2 je na prvom mjestu ikada po broju osvojenih GOTY nagrada ( 261) a prvi TLOU na trećem ( 254).
Serija je bila u top 4 na HBO-u s prosječnih 21 milijuna gledatelja.
I sada ima 23 nominacije za Emmy.
To sve pod palicom ( pun intended) jebenog Neila Druckmanna. Kreatora The Last of Us-a.
To su činjenice.
Bilo kakve priče o nekakvom neuspjehu ili nezadovoljstvu Neilovim radom su mlaćenje prazne slame.
S obzirom na sav taj uspjeh očekuj Part 3 s još većim budžetom i kao oba prethodnika 250+ GOTY nagrada.