FFA je promijenio naslov Za nerede u Francuskoj predsjednik Macron krivi videoigre.

Nek prvo izliječi Edipov komplex, taj mali jazavac hehe

Dobro da nije okrivio Mbappe-a jer ne želi produžiti ugovor u PSG-u.

Država im je praktički u stanju anarhije. Pravo čudo da nije već završio na giljotini zbog podizanja dobne granice za odlazak u mirovinu i prethodnih izgreda koji su kao dobar dan u toj zemlji. Sad je samo eskaliralo zbog ekipe koja je laka na okidaču s imigrantskim prijestupnicima i upotrebe prekomjerne sile u prometu (što je zapravo sve po zakonu koji je mijenjan u 2017.). Sveli su Francusku na jedno od najnesigurnijih mjesta za boravak, moguće i život u EU. Da, sigurno su svemu kumovale nasilne igrice.

Francuzi ne mogu dalje od Undead asylum u Dark Souls, pa su frustrirani.

Ja krivim Sony kao lidera u industriji video igara.

Je.. ga njegov frend Putin u dupe i on njega…… koje video igre oni igraju….

A on po cele noći "igra" a tu jebe mačku mater. Mislim ima poslugu koja igra umjesto njega a on srdačno navija.

Za sve su krive igre i gameri, maaaa nek on ide u v…..u m…r!

“Ponekad imam osjećaj da neki od njih žive vani na ulici, opijeni videoigrama koje su ih preobrazile.”

Giphy - Star Wars Force GIF

Sere mi se na takve izjave. Igram pucaćine već preko 20 godina, i nikad mi nije palo napamet uzet pravu pušku u ruke. Moraš bit malo psihički labilan, da bi toliko uživao u cod-u razmišljajući kako bi to mogao provest u djelo u real lifeu.

Ja sam najagresivniji bio za vrijeme igranja igrica prije davno dok sam bio balavac kad bi sa bratom igrao fifu. Znali bi se malo i potuči (ništa ozbiljno), jer eto brat bratu se ko obično ruga u facu kad zabije gol iz 3pm.

herc svaki francuz prvo usea darksign cim ude u igru

Ajde bolje i to nego nego naši susjedi kojima su za svo zlo krivi drugi susjedi. 😃

Igre se lakše probave.

COD je sotonska igra! Klonite se toga ljudi!

Na moju žalost to sam tek nedavno shvatio.

Majkemi, kad mi gliča neki trofej, i meni padne na pamet da izađem van i pucam po svemu što se kreće.

Ja igran cili zivot i sve je bilo dobro dok cod nije ubacio crossbow i destiny luk i strelu onda san poludio i ubio troje ljudi, cetvrti je pobiga.

A kad san igrao Forzu Horizon sastrane na pasnjaku je bilo stado ovaca i od onda tamanim janjce di stignem.

Do igri je podrska francuzu