Za nerede u Francuskoj predsjednik Macron krivi videoigre
Nek prvo izliječi Edipov komplex, taj mali jazavac hehe
Dobro da nije okrivio Mbappe-a jer ne želi produžiti ugovor u PSG-u.
Država im je praktički u stanju anarhije. Pravo čudo da nije već završio na giljotini zbog podizanja dobne granice za odlazak u mirovinu i prethodnih izgreda koji su kao dobar dan u toj zemlji. Sad je samo eskaliralo zbog ekipe koja je laka na okidaču s imigrantskim prijestupnicima i upotrebe prekomjerne sile u prometu (što je zapravo sve po zakonu koji je mijenjan u 2017.). Sveli su Francusku na jedno od najnesigurnijih mjesta za boravak, moguće i život u EU. Da, sigurno su svemu kumovale nasilne igrice.
Sigurno su svi igrali kalodjuti pa su takvi
foggy Poludili od fetch questova jbg
- Uređivano
Francuzi ne mogu dalje od Undead asylum u Dark Souls, pa su frustrirani.
Ja krivim Sony kao lidera u industriji video igara.
Je.. ga njegov frend Putin u dupe i on njega…… koje video igre oni igraju….
A on po cele noći "igra" a tu jebe mačku mater. Mislim ima poslugu koja igra umjesto njega a on srdačno navija.
Za sve su krive igre i gameri, maaaa nek on ide u v…..u m…r!
Sere mi se na takve izjave. Igram pucaćine već preko 20 godina, i nikad mi nije palo napamet uzet pravu pušku u ruke. Moraš bit malo psihički labilan, da bi toliko uživao u cod-u razmišljajući kako bi to mogao provest u djelo u real lifeu.
Ja sam najagresivniji bio za vrijeme igranja igrica prije davno dok sam bio balavac kad bi sa bratom igrao fifu. Znali bi se malo i potuči (ništa ozbiljno), jer eto brat bratu se ko obično ruga u facu kad zabije gol iz 3pm.
Ajde bolje i to nego nego naši susjedi kojima su za svo zlo krivi drugi susjedi.
Igre se lakše probave.
COD je sotonska igra! Klonite se toga ljudi!
Na moju žalost to sam tek nedavno shvatio.
- Uređivano
Inače se kao i drugi gameri s ovime ne slažem, ali pošto je Ubisoft francuska kompanija…
Evo i izvor: https://ffa.hr/gaming-kultura/focus/u-razvoju-je-cak-11-assassins-creed-igara-ovo-je-sve-sto-znamo-o-njima/90655/
Majkemi, kad mi gliča neki trofej, i meni padne na pamet da izađem van i pucam po svemu što se kreće.
- Uređivano
Ja igran cili zivot i sve je bilo dobro dok cod nije ubacio crossbow i destiny luk i strelu onda san poludio i ubio troje ljudi, cetvrti je pobiga.
A kad san igrao Forzu Horizon sastrane na pasnjaku je bilo stado ovaca i od onda tamanim janjce di stignem.
Do igri je podrska francuzu