• Gaming Vijesti
  • U pripremi je remake jednog od najpopularnijih Assassin’s Creed naslova – piratskog Black Flaga

Do sada sam bio misljenja da je TLOU Part 1 najbesmisleniji remake ikada ali raditi remake Black Flaga je nova razina debilane.

Black Flag mi je bio možda najdraža igra iz serijala tako da mislim da neće pogriješiti s remakeom.

Nadam se da neće combat dirati.

Vjerojatno sam u manjini tu, ali meni trojka i četvorka imaju bolji combat od svih ostalih igara u serijalu, a i šire.

Ja se nadam da neće ništa dirat osim grafike. Malo ušminkaju izgled, maknu sve online elemente, kažu da su popravili ai, dodaju "Part 1" na naslov i naplate 10 eura više od originala. Hit samo takav. Već vidim stotku na ffa recenziji: " Bila je dobra prije 10 godina, a danas je još bolja".

sanzo Ako daju Fići legendi na recenziju, svašta je moguće.😅

Garrus_V

Mislim da je kranje vrijeme da se prestanu raditi ti besmisleni remakeovi, ali eto očito šut nostalgije zasad još uvijek pali. Realno sve je krenilo bit jako zabrinjavajuće još s Shadow of Collossus remakeom i sad smo došli već na Dead Space i Assassins Creedove. 🤦

Ma OK su remakeovi uz pretplate na servise, pa skineš i igraš ako nemaš ništa zanimljivije. Plaćati za te igre je preskupo.

Kaj se novih igara tiče izlazi stalno nekaj, ne stigne se odigrati.

member remakeove igara iz PS1 ere pa cak i donegdje PS2 ere mogu razumjeti ali Black Flag je star niti 10 godina i grafika je i dalje top, igrivost isto. AC meni bas i nije omiljeni serijal ali bogte kome je BF bio dobar tada bit ce isto i sad dobar. Eventualno su mogli staviti 60 fps mod za PS5/XSX i to je to.

Ali trositi ponovno ogromne resurse na takav naslov umjesto da probaju nesto originalno samo pokazuje u kakvom je stanju veliki dio industrije.

Garrus_V

Bilo je zanimljivo kad je Crash bio prvi za jedan kratki šut nostalgije. Ali kao što je i Sterlok rekao onda to treba biti komplet paket i cijenovno prilagođeno. Ili je zanimljivo ako je potpuno osvježavanje kao Resident Evil 2 gdje si trebao razraditi i moderni gameplay gdje je to praktički nova igra s istim story beatovima.

Tipa zanimljivo bi bilo vidjeti Metal Gear Solid remake jer je to baš brutalno zastarjeo klasik po svim standardima s ptičijim perespektivama i tank kontrolama. Sigurno nije zanimljivo vidjeti remake random nastavka iz trakavice AC serijala.

member Tipa zanimljivo bi bilo vidjeti Metal Gear Solid remake jer je to baš brutalno zastarjeo klasik po svim standardima s ptičijim perespektivama i tank kontrolama.

Da, remake br.2 (znam da ga hrpa ljudi nije igrala, ali to ne znači da se nije dogodio). Isto kao što neki misle da bi po uzoru na RE2 remake zapravo ponovno trebalo rimejkat i RE1 remake, lol. Otrijeznimo se, svi ti remakeovi još za vrijeme Gamecubea su pokazali da već nakon jedne generacije hardvera nije toliko problem u tehnologiji, već potrebe i realizacije. I u slučaju MGS1 ispucali su sve kredite već odavno i samo čekam da zabrljaju i MGS3 remake da ekipa to shvati. Ono, pustite serijal da odapne dok je vrijeme.

AC:BF, TLOU remake i slične su samo primjeri današnjeg apsurda da Digital Foundry i slični moraju secirati scene i pauzirati igru da zumiraju kako bi se uočile razlike u izgledu između originala i "remakea". Ni ja sebi ne mogu racionalizirati kupnju neke igre koja je u relativno kratkom roku dobila i remaster i remake, ali čini se da postoji nezanemariva baza ljudi koji su spremni iznova igrati iste igre i plaćati za svaki manji i veći upgrade. Pa evo, netko će se i ovome veseliti, što znači da je ipak opravdano? Kad ti ista takva kompanija najavi 11 AC-ova, onda znaš koliko je sati.

Bio sam uzeo mjesec dana EA pretplate 15 eura. Odigrao SW Jedi Survivor i ostalo mi sasvim dovoljno vremena za remster Dead Space., također ga odigrao. I fino se zabavio.

Da sam u nekom bunilu platio koliko inače traže za te igre, brijem da bi dobio dizenteriju.

Kruna rimejkanja je Resi 2. Nakon tog nikako zaustavit tu lavinu dosadnih i apsurdnih prerada.