PSG u video igrama.

Da ih je bar kupio da propadnu jednom za sva vremena

foggy

Ne ne ne i ne

Nedaj boze da se to dogodilo

Zamisli onda FF16

Bio bi Box ekskluziva i onda bi renda mora doci u topic govoriti koliko je losa igra, a ne ko sad kad mora lagati da je dobra jer je PS5 ekskluziva.

Moj foggy ja u takvom svitu ne zelim ziviti

Miro jebig Mirek, meni je dobra jer mi pase takav gameplay, nisam ultra fan FF-a odigral sam VII, VII remake, VIII, X i XV i mrzim borbu na poteze, ovo je chill lagana igra sa odlicnom pricom i likovima i prekrasnim svijetom, osobno me ni malo ne diraju sidequestovi jer su dosadni, ostalo mi sve pase.

To kaj je exkluziva isto ne igra ulogu, pricas ko da su mi sve Sony exkluzive dobre, a nisu.

I zaboravljas da sam imal i Switch i Xbone-a tak da ono kuis.

renda

Ma znan..cek…uf ma voznja na kamionu pa otvorin prozor pa me promaja evo ubija me kašalj cekaj da se iskašljem pa cu odgovoriti.

hagsjabjdvakbdvFORsvdhdjkwSPOjdgwvjakbdKENhejbwjndjjekFORSPOKENfhebsokqbdjekFORsbjdneiejSPOgsjkskenrKENvsgeueieie

Evo iskaslja san se posteno dakle da u pravu si ti iako je sony ex igra ti ces reci da je govno ako je govno. Moj bed zajeba san se zaminuja san te sa nekim

Evo opet kašlja

sjskbfjdFORSPOKENFORSPOKENvdjiebsiworbFORhfieorjrjSPOvdbfnjkdknKENbhrjkrkrkekkekekFORSPOKENbfjifkrkrkkr

Jebeni kašalj ubija me od jutros

Kupe Square Enix i dobiju Konami gratis.

Kao kad kupiš pelinkovac pa dobiješ čaše.

U ovom slučaju Pelinkovac Zvečevo.

Ja čekam vijest da je Microsoft htio kupiti i Sony.

Sony na aparatima! Brzo idemo svi nadopuniti lisnice da im pomognemo!

OVO MI JE LEPEZA!

MS kupuje Sony, mislim to je ocito kao dan.