- Uređivano
Zašto Diablo 4 zahtjeva stalnu online konekciju? Zato što je svijet dizajniran na način da se stalno dijeli s drugim igračima, šturo odgovara Blizzard.
Aha, isto kao SimCity (2013).
Zašto Diablo 4 zahtjeva stalnu online konekciju? Zato što je svijet dizajniran na način da se stalno dijeli s drugim igračima, šturo odgovara Blizzard.
Aha, isto kao SimCity (2013).
Ako nije radilo pol sata onda sam baš pehist jer nisam igrao od četvrtka, jučer se hoću spojiti na sat vremena prije spavanja i očito sam pogodio tih pol sata kad nije radilo
Isto kao i Monster Hunter World koji se je sasvim normalno mogao igrat offline. 3 godine dobivao redovite updateove i novu kozmetiku za kupit. I dalje je postao najuspješnija i najprofitabilnija igra u povijesti Capcoma sve do izlaska Risea koji funkcionira na isti način.
Jedni kome always online koristi je dev/izdavač, a igraču samo šteti.
Rađe cu igrat online igru gdje moras biti always online, nego da oko mene trce hakeri s duplanim itemima i ne znam sta sve ne. Ne vidim kako meni steti sto je igra always online.
Rece Grunf: "Bolje igrati always online igru online, nego offline igru offline."
Čisti live service. Dobro odrađen, ali je live service.
Mikrotransakcije koje financiraju daljnji razvoj ekspanzija i contenta.
I može se igrat offline.
Diablo 4 bi se isto trebao moć igrat offline. Ljudi koji su protiv toga su corporate shillovi.
Nije uopće teško napravit neki save validation koji bi varalice bannao sa onlinea. Xbox 360 je to imao 2005.
evo wooddiebone odgovorio prije mene. World je 3 godine podržavan redovitim content patchevima otprilke svaka 2 mjeseca koji su donosili besplatne nove gameplay elemente i balansiranje te plaćenu kozmetiku uz ekspanziju veličine osnovne igre koju su mikrotransakcije financirale. Mogao se je igrat offline, mogao se je čak nastavit quest kad ti pukne veza bez da te izbaci iz igre.
Za mene ne bi bila potrebna ta razina za Diablo, dovoljno je i da offline likove limitiraju na offline kao u diablo 2, samo da se može igrat kad njima krepa server ili kad imaš problema sa netom.
Deep Rock Galactic radi identičnu stvar, čak ima sezone i battlepass koji su u potpunosti besplatni no igra nije live service. WOW, Overwatch, Destiny, World of Tanks, Warthubder, Overwatch, Apex Legends, pa čak sada i COD su live service igre i svaka od njih je always online.
Mislim da se ne prepiremo bezveze neka mi itko nađe jedan podatak gdje piše da je Monster Hunter live service
prayer Deep Rock Galactic
Ima Battle Pass što ga čini live service igrom i više od MHW.
Ni meni nije jasno koji su tvoji kriteriji za live service, ali sve igre koje si do sad naveo da nisu live service su live service.
Jedini pravi kriteriji što live service igru čini live service je taj da je potrebna internet konekcija na serveru da se kontent upogoni. Sve što može biti online a ne mora nije live service. I to nisu moji kriteriji već je to činjenica.
Ovo sto sam naveo da nisam a da jesu navodno, daj mi link pošalji sa podatkom gdje piše da jesu. Nećeš ga naći jer te igre nisu live service. Čisto da te skratim muke, obje igre su P2P.
Definicija live servicea sa Wikipedije nigdje ne spominje always online. Činjenica ti je kriva.
In the video game industry, games as a service (GaaS) represents providing video games or game content on a continuing revenue model, similar to software as a service. Games as a service are ways to monetize video games either after their initial sale, or to support a free-to-play model. Games released under the GaaS model typically receive a long or indefinite stream of monetized new content over time to encourage players to continue paying to support the game. This often leads to games that work under a GaaS model to be called "living games", "live games", or "live service games" since they continually change with these updates.
wooddiebone Tako je, i 100% tih igara su always online. Još mi uvijek nisi stavio poveznicu gdje stoji da je Monster Hunter World i DRG live service?