Cek, kak joj nisi dao 100
Recenzija | Diablo IV
Recenzira se igra a ne povijest Blizzarda i njihov uspjeh/neuspjeh. Kombat kao najveći adut igre i njegove mogućnosti su baš u minimum minimuma opisane, zamjerke kao što su jedni te isti bossevi u dungeonima, world bossevi svake druge gladne godine ili strmo spori napredak igre nakon određenog levela je po meni nešto sto se obavezno mora opisati. Igra zaslužuje ocjenu koju je dobila no recenzija je napisana na takav način kao da čitaš glavne adute igre sa zadnje strane kutije od igre.
- Uređivano
Da slazem se više manje s gore napisanim, šturo nekako opisano…
Ništa zapravo o skillovima, skill triju ni end gameu?
- Uređivano
prayer pa to je grind materijal, nisi valjda ocekivao unikatne "bosseve" u svakom dungeonu? i u GoW si ubio desetke istih stvari, u Elden Ring….
To nije ni boss, vise leader elite packova na samom kraju. Imas slicne i po eventima u open worldu. Prednost D4 je da ne moras kao u D3 primjerice na pocetku igrat po story mapama iznova i iznova.
@Tzereen svida mi se reca, prilicno generalno i ostavljeno na igracu da otkrije detalje. Dodao bi samo da je ovaj put zaista fokus na gear i samo gear. Da, ima skillova, aktivnih i pasivnih, buffova, elixira, shrineova i statsa, ali totalni je fokus na gear. Oprema odreduje build i to je esencija igre, po meni pun pogodak. Svida mi se sto si sve sustave igre ostavio igracima na procjenu i da sami iskuse kako stvari funkcioniraju
- Uređivano
"Problem" kod d4 je da moraš puno više vremena uložiti, da budeš pravi badass. U d3 je dovoljno skupiti set, da ti dmg-output skoči 10.000%. A jedan cijeli set se relativno brzo skupi. Nakon toga samo ganjaš bolje verzije već postojećih legendarya i upgradeaš legendary gemove kroz griftove.
Sada, kome se šta više sviđa, to je osobna preferencija. Ljudi u d2 prave na stotine baal/countess runova, da usavrše svoj gear, pa se i to igralo i igra naveliko. Nije im smetalo.
S vremenom i meni d4 postaje draži, što jači postajem. Kad sam tek krenuo wt3, u helltide nisam ni smio ulaziti, jer bi me razvalili mobovi. Sada, nakon par levela u wt3, upgradeanom gearu i leg-affixa na svakom komadu geara, mogu se maltene prošetati kroz helltide.
- Uređivano
Miro cetvrti nastavak, hrpa iskusnjara i stare garde, dogodio se PoE, ima hrpa faktora za metacritic (onaj validni dio). Nije sve bas u brojkama. Ovo je bolji i zabavniji diablo od trojke.
I ovo sto kolega milicevic87 pise, hunt za setove i jedno te isti farming u diablo 3. Neznam, meni je to bilo manje zabavno od 4, a da ne govorim koliko je cetvorka ugodnija za igrat i koliko je bolja vizualno, glazbom i atmosferom, te koliko vise sadrzaja ima na launchu.
Nisam baš upućen a nisam ni igrao nikada te sezone, no navodno da bi dolazak sezone1 sve resetirao?
Mapu, side questove, čak i waypointove, a treba i raditi novog lika? Jel zna tko što o tome?
- Uređivano
Sad sam na 122h, a tek 73lvl.. Pa kud od nule, ne mogu ni ovog završiti do kraja