• Gaming Vijesti
  • Soulslike akcijski RPG Lies of P izlazi 19. 9., a demo možete igrati već danas

Odlican je, prodal mi je igru day one.

Da, odlicno izgleda, od arta do atmosfere, podsjeca na Bloodborne dosta, ali je ovo neki steampunk setting koji se meni jako svidja, gameplay je dobar, laksa je od Fromovih igara, ali i dalje doboljno izazovna, kontrole su dobre i sve bas lijepo funkcionira i radi.

Do jaja, onda necu probavati, sve vidjeno mi se odavno svidjelo, igracese

Atmosfera i art su mi bili odma naznaka za day 1, jos bolje da i ostalo stima, gustom cemo da se divimo

Samo da nebude ko dosta drugih souls likove da neprijatelje s prvog levela ubijam 20 sati u igri opet

Tipa code vein

Probao ali nije to nikakav bloodborn killer.

U biti igra je nešto između bloodborna, bioshocka i niera. Dakle mix svega, barem po prici i atmosferi.

Atmosfera i art super…sve drugo viđeno…i nije mi neki level up naprama ostalih souls igara.

Bloodborne je star deset godina. Kako se te dvije igre uopće natječu da je ovo killer ili ne?

Btw probao demo. Puno bolje od očekivanog. Dobra je ova freakova usporedba da je mix Bloodbornea, Bioshocka i Niera. Točno to.

Ja nazalost nemogu probati, al ak foggy veli da ce bit super meni dovoljno.

Mora da sam ja jedini Souls fan kojem ova igra bas i nesjeda nakon demoa. Nisam ju otpisao, ali nisam bas ni odusevljen da razmisljam o Day 1 kupovini.

odigrao malo demo, ustedit cu pare jer stize na gamepass pa ne moram kupovati 😃