Kiryju se vraća u novom Yakuza spinoffu kao tajni agent sa Spider-Manovim sposobnostima
Uzas, ja se jos nadao steelbooku.
A baš poručuju kako je ovo side projekt upitne kvalitete da se okrene koja parica pa ajmo srezati i troškove distribucije u slučaju da ne prođe dobro. Bude vjerojatno brzo završilo na pretplati, makar realno ni Y7 nije trebalo čekati čitavu vječnost da dođe na PS+.
Volim Yakuzu. Serijal bi nekim drugim studijima trebao poslužiti kao udžbenik kako se radi storytelling za neku igru.
Jebi ga…
Puno je igara iz Yakuza ( i spinoffa) serijala, sve su dosta duge ali gameplay nije metra napredovao od prve igre.
Mislim da je došlo vrijeme za totalni overhaul gameplaya. Ovaj kratki isječak borbe meni izgleda identično kao iz prethodnih 7 igara.
StarFox_N Na prvu djeluje dosta responzivnije u odnosu na prethodne akcijske Yakuze. Ali ako želiš stvarnu promjenu i odličan JRPG onda ne treba tražiti dalje od Y7 i uskoro Y8. Gaiden mi zasad djeluje kao ispitivanje novog usavršenog akcijskog borbenog sistema kojeg se očito ne mogu riješiti jer je i temelj serijala, uz over the top finishere i koreografiju samih borbi.