Blizzard je popravio problem s licencama za Diablo 4 na PS5
Jel se ti problemi samo javljaju s digitalnom igrom ili Disk verzije znaju imati isti problem?
Vrijeme je da PS igraci kupe Xbox
- Uređivano
Hrpa ljudi ima ovaj problem, ja sam srećom uspio uz workaround da sam kroz main account joinao kao player 2 koji je zapravo moj account, pa sam kao player 1 (main) Leave party, ugasio joy, i ostao sam ja kao secondary u igri i sve radi normalno.
Noćas sam probao sve osim toga (minus kupovanje in game currencyja, to kurca ne pomaže) i ujutro je proradilo kako sam opisao. Nisam nakon toga imao niti jedan problem, sve radi uredno
milicevic87 Sve konzole imaju problem, najviše igrači koji koriste gameshare (koji je, prisjetimo se, totalno legit jer oni to gledaju kao da muz i zena, ili djeca - sheraju account gdje kupuju, a igraju sa svog). PC ne znam, kolega je u 1 ujutro normalo igrao, i nisam čuo za probleme na toj platformi, ali imate official BLizzard forum topic gdje svake sekunde dođe 20 postova kak igra ne radi
[deleted]
Javlja mi se potreba da uzmem bolovanje, nista drugo
chono bas. Navukli ljude da plate 20 eura vise da ne igraju 4 dana ranije :-D
Mislim ja sam znao sa ce biti kaos
- Uređivano
Ja izgleda da sam opet sretnik. Ni ujutro ni sada nikakvih problema nit čekanja. PS5 je u pitanju.
Tzereen koji si level?
fensisuperstar nikoji. Tek sam počeo.
I nemam namjere rushat. Sad se istražuje kampanja prvo. Sve kaj sam u beti skipao.
zato na kompu dela flawless
valjda bum stignul u pon na posel
Krenuo jučer navečer na PS5 i sve je radilo bez greške.
Nakon tog pocetka niti jedan trzaj i problem. Igra je previse igriva za moje zdravlje