• Gaming Vijesti
  • Zatvoren je jedan od najpopularnijih torrent siteova. Kažu da je to početak kraja piratstva

• [deleted]

• Uređivano

A neee ;(

Prestao sam skidat serije jer mi jednostavnije bilo platit pretplatu i nije mi se dalo zajebavat i skidat hrpu gb na losem netu, ali sam zato redovito skidao sve novije filmove koji su dolazili u kino.

Najbolja stranica za filmove i serije ikada.

Bit će teško pronaći alternativu (čitaj tražim preporuku dostojnu kvalitete palog brata).

To što mi ide niz lice nisu suze krokodilske.

Ahh yebemti, kud baš rarbg 😪

Jebem ti boga

Nisam skidal ko nekad u zadnjih godinu - dvije, al otkad sam ga otkril, Rarbg je bio sveti gral.

Jebena šteta… trebat će nać neku alternativu.

Ukoliko se ode na jedan od "zrcala" i klikne na ikonicu magneta, možete normalno skidati.

Brijac

Nije samo u LG-u problem, već i kod dosta ostalih uređaja, jer ako je Dolby Vision u MKV ne radi normalno već treba biti MP4 file!

Kod mene na Phillips TV, DV mp4 je štekao, ali DV mkv je radio bez problema putem Plexa

Da. I Sony treba MP4 kako bi progutao DV. Preko svog media playera, ne Plexa.

Ništa, svi filmovi će se čekati da dođu na streaming servise.

Prodajem IPT invajtove.

10 eura komad.

Šalim se, PM ak kog zanima.

herc Može ali ne u kvaliteti koja je do sada bila. Znači, totalno neinteresantno.

JoelDrake Imam hrpu filmova s DV u MKV u full kvaliteti i sve radi na mom LG oledu bez problema. Nikad nisam imao niti jedan problem pri gledanju. Dapače, DV i DA su mi dva najdraža formata slike i zvuka i uvijek sam gledao da film skinem u tim formatima. Player koji koristim za gledanje je Dune HD Pro Vision 4K Solo. Našao sam alternativu koja se plaća no prihvatljivo je s obzirom da su svi naslovi koje nude u 4k u full kvaliteti.

Kolko vidim, to je hardverski player. Znači, ne pušta se fajl na LG TV, već na Dune player.

boja1964

Mi smo pričali o Media Playeru na samom televizoru gdje Dolby Vision MP4 odlično radi a MKV ne!

@boja1964 potvrđujem da se i dalje može doći do bilo kojeg filma ili serije koje su zakačili tamo, samo ne smijem napisati kako, inače će me modeatori poslati u Hag.