Iskreno, ovo mi skroz sjeda. Bas mi se igra nesto s dinosaurima, a par meceva NBA-a nece skoditi prije nego sto zamrzim sve sto je 2K napravio od te fransize.

Trek to Yommmmmi…palac gore od mene za ovaj mjesec.

Meni je odlično. Trek to Yomi izgleda fora, a NBA je taman sad za nabrijavanje uz playoff i da popuni rupu do starta sljedeće sezone.

Super, NBA mi se cini ok al igrao sam onaj kaj su vec dali na plus i skuzio da nemam pojima kaj radim, nisam mogao oduzet loptu bez foula.

JW bas uzeo nedavno prvi dio al ga jos nisam pokrenuo, a drek to Yomi mi se cini ok.

Trek to Yomi će se probat, Kurosawa bi bio ponosan da to vidi.

Trek to Yomi izgleda fora ali samo izgleda, igra je poprilicno losa :/ Odigrao preko GamePass prije par mjeseci

Trek to Yomi će se odigrati svakako. Već dugo nisam pokrenuo nešto u trajnosti nekih 6h, a djeluje baš zanimljivo za koje poslijepodne.

Ocaj

Košrka najgluplji sport na planeti, pa dinosauri simulacija ocaj. I za kraj Drek to Yomi super izgleda i jos ga dalo free za box a igra je losa bas losa

Već par mjeseci pikiram Jurassic, jedinica mi je bila oke (makar me nije primila ko nekad Operation Genesis).

Ide u library, pa na skidanje jednog dana.