Pali na polugodištu, dvojka za kraj godine….

Po meni cista trojka :/ Nije da nisu nista pokazali ali se nisu bas ni iskazali. Najvise hajpa remake igre stare skoro 20god i to samo iz cinematic trailera, ko zna kakav ce biti gameplay. Spidy ok ali ocekivano, Alan Wake izgleda super ali to se isto ocekivalo itd. Nista od Slim verzije o kojoj se suskalo a in-ear sluske mi se cine kao pun pogodak.

Generalno bi rekao dosta dobro kao showcase u globalu, a ako se gleda čisto iz perspektive PS5, onda ipak nešto lošije.

Dost dobro, MGS i AW2 su mi bili dovoljni.

Ljudi valjda očekuju da bude prikazano 10 PS AAA ekskluziva jer eto, radi se o “PS” Showcase-u.

Vrlo dobar. Uglavnom su prikazane igre s potencijalom da budu uspješne i kod kritike i gamera. Očekivao sam možda još par nekih drugih, ali bit će to u budućnosti najavljeno.

Lose kao PS showcase (sto je bila i glavna tematika), zapravo vrlo lose.

Alan Wake 2 će biti takva igretina. Selim se negdje na par dana kada izađe samo da ga odigram. Jedinica mi je i dalje jedna od dražih igara, ali ovo se čini toliko bolje…

Ak bum daval subjektivnu ocjenu onda bih joj dal dvojku kao prolaznu. Onako kak bi profa rekel: ajd nek te voda nosi da mi ne ponavljaš razred. Objektivno gledajući bit će malo teže ocjeniti jer bil je miks svega i svačega koji se mnogima sviđa a mnogima i ne pa bi to bila carska ocjena, odnosno 3.

6/10

Da nije bilo MGS kolekcije, Alan Wakea, Dragon's Dogme i Sword of the Sea, bila bi 2/10.

Wow, kao da ne znamo za Street Fighter i Final Fantasy XVI. Jel ono bio i Forspoken negdje neki prikaz? Lol
Foam… kako se već zove… dead on arrival.
Hrpa indijanaca kao što sam rekao ranije...

Gdje je Alyx? Hahah, Valve ih odjebao u troskocima 😃
Zato je tu Beat Saber QUEEN EDITION! Uuuuu

Spajdi je spajdi, standardno dobar, ali nije sad OMG JESTE VIDJELI ONO, WOOWW NE MOGU VJEROVATI DA SU TO NAJAVILI

Btw ništa od ovih studija 😃

Naughty Dog
Sucker Punch
Bluepoint
Housemarque
Santa Monica
Bend Studios
Guerilla
Team Asobi

6/10 s time da su mi igre bile ok ali ovaj nacin predstavljanja mi nije bog zna sta, vise volim E3 s publikom. Drugacije dozivljavam igre, da je E3 konferencija vjerojatno bih bio nahajpan na 80% predstavljenih igara.

6/10, razocaran unatoc par odlicnih prikaza.

Solid_Snake pogledao te VR naslove, pa to izgleda kao nekakva prosla generacija u usporedbi sa Alyx. Steta sto Valve ne voli Sony, jer bi lijepu paru izvrtili tamo

Kao showcase, samo po sebi - čisto ok, ništa posebno 6/10
    Ali, kako se radi o Sony-u od kojeg sam očekivao puno više - 3/10. Ovo je goli K naspram onog Sony-a kakav je znao biti na E3.

Još jednom: Jebeš takav showcase u kojem je najjača stvar remake igre stare 19 godina!

Da je showcase bez PS imena i očekivanja: 6-6.5/10

PS Showcase kao što je bio najavljen? 4/10

Ništa specijalno.