• Gaming Vijesti
  • Blizzard kažnjen s 5000€ jer je skrivao postojanje loot boxova u Diablo Immortalu

FFA je promijenio naslov Blizzard kažnjen s 5000€ jer je skrivao postojanje loot boxova u Diablo Immortalu.

Može li netko objasnit što je loot-box i zašto ga je ilegalno posjedovati u igrama? Staromodna sam 🙈🙈

Ranzo morat će otkazat sve planirano u ow2 u narednih 6 mjeseci da se oporave od tog financijskog šoka i napravit poseban mercy skin koji će koštat 99.99€ za sve koji žele podržat firmu u toj teškoj situaciji.

"kazna" od 5.000 € o kojoj ce pisati i prenositi portali može biti čak "dobro uložen" novac s obzirom da priroda vijesti i nije kritično negativna za korisnike, vec se samo radi o propisu di to mora stajati u opisu igre. I "loša" reklama je reklama, bitno da je aktualna tema i da se spominje s obzirom da uskoro izlazi Diablo IV 🙃

fensisuperstar 5000 eura je blizzard zaradio jedno 10 puta dok sam ja pisao ovaj post xD

Doslovce i figurativno!

U idućim vjestima, Microsoft odustao od akvizicije Activision-Blizzarda jer ova kazna previše narušuje bilancu cijele korporacije.

Ocemo neku pomoc organizirati jer ovo ce unistiti firmu

Evo, ja ću otići na njihov yt kanal i izvrtjeti jednu plaćenu reklamu. Danas sam dobre volje.

Miro predlažem organizaciju go fund me, moramo pomoći blizzardu jer su jedna malena indie firma koja se godinama financijski muči, a nikad nisu razočarali svoje korisnike, pa moramo im vratiti sve što su za nas napravili. Sada napokon razumijem zašto su otkazali Overwatch 2 PVE i prodali overwatch 2 pod patchanim overwatch 1. Sada mi je jasnije. Jadni su se financijski mučili i nikome nisu rekli.

Došli, lagali, napravili sve po starom. Kupite obavezno Day 1 sve od njih.

E jesu neki, dabogda ih mećava odnjela.