• Gaming Vijesti
  • Ovo su prve ocjene za novu Zeldu: 100, 100, 100, 100, 100, 100, 100…

igra je 8/10, a 10/10 zato što je zelda pa mora biti masterpiece

Malo gledao na jubito i to na switchu izgleda apsolutno užasno.

sutra ujutro po collectors izdanjjeeeeeee joooooj

Miro nisam, samo imam predrasude, ne utemeljene.

Sterlok Kad gledaš umjesto da igraš. Meni na Digital Foundry sve igre izgledaju koma, kad je 400% zoom i 0.1x brzina. Igra izjeda bolje nego prethodnik i izvodi se bolje, šta nam više treba?

Treba nam barem nativni full hd i 60 fpsa. Čeka se emulator kao i za prethodnik.

vidim radi se naveliko po tom pitanju

tak da nema frke, bude se odigralo kad dođe na red.

Igra radi super, ne treba mi nista drugacije. Da je 30fpsa zaboravio sam za 2min.

Jesu niski FPS vise primjetni na vecim ekranima? Kuci igram na tvu od 195cm sa VRRom i imam filing da je gore nego na ekranu od 128cm bez vrr-a (kad igram nesto u 30fpsa)

foggy probali na emulatora kolega i ja ima kaže da davno nije vidio takav dobar framepacing. Nebi nikad rekao da je 30 fps.

Meni to na Oled Switchu izgleda i radi perfektno, na TV se samo primjeti niža rezolucija ali to prvih par minuta gledaš i onda zaboraviš. Baš je stabilna igra, nema potrebe za 60 fps kad već ne može konzola gurati.

To je onih 30 bez stekanja, ne kuzim sta ostali izvode. Recimo FF7R 30fps mode je neigriv, kao da je na svakom frejmu neko stucanje i to je uzas. Ovdje je glatko i izgleda filmski, uz predivni art apsolutno sve te tehnicke stvari padnu u zaborav. To je igra, kad me toliko uvuce da vise nist ni ne primjetim.

Mozda 2 puta mi je sve palo na 15-20 frejmova, i to na par sekundi, i onda opet sve glatko. 16GB cuda tehnologije, 300h contenta minimalno. Jebote, kakva igra

chono bit ce top na PCu. Zato i obozavam tu platformu, uvijek se nade nacin

sa prethodnom igrom su izvukli čudo

a nastavak je već i sad igriv…treba im dati još vremena da opet izvuku čudo.

YouTuber kojeg pratim igra potpuno normalno novu Zeldu na PC-ju i osim sto izgleda predivno, njemu isto tako i radi. Bez problema igra, a izgleda jedno 1000 puta bolje od Switch verzije. Doduše, čovjek ima zvjer od PC-a. RTX 4090 i ostale pizdarije.