Jedva čekam pročitati ovo. Baš me zanima je li igra bolja od Jedi Academy. Ne znam kako je ostvarila, ali kada sam je igrao odmah po izlasku, bila mi je top.

najniza ocjena na internetu, ja vama vjerujem

renda Tko voli RPG, tu KOTOR (dvojka pogotovo) zauzima posebno mjesto. Naravno, treba to gledati u kontekstu vremena i žanra u kojem se nalaze te igre. Ali super da SW fanovi napokon imaju akcijsku avanturu koja ide uz bok ponajboljim igrama. Još da su ostavili koji mjesec više i to ispolirali kako treba, bilo bi još bolje.

Kotor 2 je i dalje najbolji Star Wars materijal ikad, čak u kontekstu filmova / serija. Igra kao takva ne baš, no ako treba povući neku paralelu, spiritualni nasljednik (settingom prequel) Jedi Outcast / Jedi Academy serijala. Ja ću pričekati da Respawn izbaci 2-3 veća patcha kako bi tehnički sredili igru, ne želim igrati bugfest ili u 30 fps-a takvu akcijsku igru.

Pročitao inače recenziju, super sve sročeno i ocjena na mjestu (realna). Možda bi mogli uvesti ažuriranje recenzija / ocjena kako se igra tehnički pokrpa / nadogradi s vremenom.

Zero odigral prosle godine Kotor, Academy, Outcast, gameplay je danas ne los, nego odvratan, i tu ne mogu u istu recenicu njih 3 zajedno sa FO i Survivorom, dosta vas gleda kroz pinky naocale stare klasike, a niste ih dugo igrali ocito. Neki stare dobro, neki ni malo.

Ja sam Academy igrao praktički jednom godišnje do nedavno.

Mogu potvrdit da je jako loše ostario. Outcast ista stvar, KOTOR 1 i 2 još gore.

Al za Outcast i Academy postoji masivna moderska scena tak da se može napravit janky čudo od igre.

renda Pa ne, gameplay i je skroz arhaičan i teški užas. Realno je bio u drugom planu čak i u vrijeme izlaska, ali zato je većina ostalih kategorija bitnih za jedan RPG bila izvanserijska.

Eto, recimo baš KOTOR serijal i tadašnji Bioware s igrama na Xboxu su bili za mene velik mamac zbog kojeg sam i uzeo tu konzolu. Isprike za digresiju

Deadwalker Možda bi mogli uvesti ažuriranje recenzija / ocjena kako se igra tehnički pokrpa / nadogradi s vremenom.

Da, samo što postoji razlika između "skršenosti" određenih verzija pa i nije za očekivati da se pokrije baš svaka platforma. Ali super što na forumu imamo relativno dibru pokrivenost PC i PS5 platformi pa se između redova može i iščitati koliko igračima smetaju tehnički problemi.

renda pričao iz perspektive razvoja likova, storytellinga, settinga, lorea i ostalog story related. Što se tiče gameplaya, kako Zero kaže, bilo je zastarjelo kada je igra izašla.

Kotor 1 i 2 meni spadaju u najbolje igre svih vremena…naravno da su zastarjele nakon 20 godina ali u svoje vrijeme su bile perfektne. Treba vrijeme uzet u obzir naravno da je Survivor 20 godina nakon po svemu superiorna igra ali ja sam Kotor odigrao na Androidu prije mozda godinu i pol i nimalo ne nije smetalo sto je igra zastarjela. Bit ce da je do nostalgije