• Gaming Vijesti
  • Developeri će, navodno, uskoro dobiti prve prototipove PS5 Pro konzole

Cijena nije bitna. Kupuje se. 🙂

Šalim se. Iskreno ni najmanje nisam nahajpan. Prezadovoljan sam s "običnim" PS5.

Pa da, taman da aljkavi developeri krenu prodavat igre nakon 2mj razvoja, da malo jaca konzola potera taj fps.

Sramota od generacije ako gledamo na iskoristavanje tih trenutnih konzola, a vec trebaju bolje i jace ne znam za sta

Bit če to možda debeo playstation. Neće valjda izgledat kao PS4 Pro, onako viši i deblji.

PS5 slim razumijem, ovaj je podosta ogroman, ali "pro" verziju ne razumijem, jer jos uvijek cekamo da se iskoristi potencijatal ove, pa nikako, kolko mos greedy biti

foggy Nevjerojatno, pročitaš vijest rekla kazala s velikim "navodno" i to je dovoljno da utječu na tvoje mišljenje i raspoloženje?

foggy To je smisao. Što bombastičniji naslov i tekst to više blentavih odgovara i rasprava može početi. Zarada 20 centi po komentaru. Sad ti.

boja1964 Apsolutno si u pravu, totalno je blentavo kad igraš 30 godina igre i kad na trenutnoj generaciji uočiš hrpu problema a špekulira se o nekim PRO verzijama konzola koje bi trebale što točno? I onda napišeš reply u tom tonu, pa ga ti proglasiš irelevantnim, utemeljenim na ofrlje pročitanom naslovu članka, jel tak?

Možda bolje da odeš na index hr pa nađeš tam komentare na koje se možeš adekvatno nakačit, jer gdje god ovdje kreneš ispadaš gori od tih index komentatora.

Ne mogu da se sjetim neke igre (Horizon FW možda jedino, ali i on se kad sam igrao na launchu izvodio u trzavih 30fps pri max postavkama) koja je opravdala "jačinu" trenutne konzole. Sve što smo do sad dobivali su cross gen naslovi sa malkice poboljšanim efektima/teksturama za razliku od konzola prošle generacije.

Poslije skoro 3 godine još uvijek čekamo neku igru koji će pomjeriti granice Next Gen-a, i opravdati uloženo/dobiveno.

Ovako me nikako ne mogu ubijediti da mi je potrebna neka PRO konzola, kad ni ova trenutno nije u potpunosti dostavila obećano.

Raziel

PS4 je nakon dvije i pol godine imao još goru situaciju nego PS5 sad. Jedan system seller u Bloodborneu, nekoliko osrednjih ekskluziva i pregršt remastera. Killzone: Shadow Fall, Knack, DriveClub, Infamous: Second Son i Until Dawn su praktičke sve šta je Sony imao u te dvije godine. Killzone i Infamous su ubili svoje serijale, Knack se još i danas ismijava, Driveclub je izašao nedovršen i bugovit. a Until Down se nikad nije dobro vrtio na originalnom PS4.

Ne kažem da je ova generacija bajna, ali bar su već izdali nekoliko vrhunskih naslova makar bili crossgen. Sljedeća godina bi trebala pokazat koliko se stvarno može očekivat od konzole i da li će uspjet popravit stanje kao sa PS4.

sanzo a Until Down se nikad nije dobro vrtio na originalnom PS4

Nisam ga nikad igrao ali razmišljao sam svojedobno da ga nabavim.

Posle sam odgledal čitav walkthrough na yt i prošla me volja.

U kojem smislu se nije dobro vrtil na originalnom PS4 ? Šta je igra znala štekat, sporo učitavanje?

TITANXIS

Jako loš framerate koji pada i ispod 20 fps-a. Čak i u mirnim scenama gdje samo hodaš po kući se osjeti kako trza. Da se igrat jer za ovakav tip igre ne utječe previše na sam gameplay, ali nije ugodno.