Xbox je na 5 znamenki. LMAO
PlayStation je prvi na svijetu premašio veliki prodajni jubilej
Ček žar to nije bilo onako prije 5 godina sa onom 500M verzijom?
Da i?
To je bila specijalna edicija konzole za ukupno prodanih 500M konzola, a sada su ostvarili 500M kućnih konzola.
Ja ga jos nemam…, tek cu ga sad kupit a nikako me nije privlačio kad su skoro sve igre i za Ps4.
Prodaja skocila kad su gameri poceli shvacati (kao ja npr.) da su cijene nabrijavanja kompa pre nabrijane i da nema smisla više toliko trošiti na komp, a gdje je sve ostalo
I onda ak pohvališ Sony pa ti prišiju etiketu Sony fanboj. A to nema veze. Sony je sa svojim konzolma i cijenom i igrama bio najpristupačniji u cijelom svijetu. Nintendo tu nešto uvijek "kenja" sa svojom originalnošću i ne da se krstit i proširit svjetonazore ali dobro, ponekad i to ima svoju čar. Tak da čestitke Sony korporaciji, koliko god mi ta riječ bila mrska.
seizure91 ima i u tome neke istine, ali zbilja mislim da je prodaja skočila čisto zbog dostupnosti konzole pošto ih zadnje 2 godine nije bilo nigdje po normalnim cijenama. Treba sada vidjeti koliko će ih moment pratiti jer mislim da su s brojkama pre optimistični - mislim da su prodali jednostavno ono sto su do sada trebali prodati u kratko vrijeme pa od tu toliki Boom u prodaji.