• Gaming Vijesti
  • PlayStation je prvi na svijetu premašio veliki prodajni jubilej

Ček žar to nije bilo onako prije 5 godina sa onom 500M verzijom?

Fenix Aha, pa žar nije Nintendo tada imao debelo iznad 500M sveukupno?

Naime, ukupna prodaja svih PlayStation konzola premašila je velikih pola milijarde, pa je tako Sony postao prvi proizvođač kućnih gaming konzola na svijetu kojem je to pošlo za rukom.

prayer Aha, pa žar nije Nintendo tada imao debelo iznad 500M sveukupno?

Hendheld konzole se ne smatraju kućnim konzolama?

Brijac Znam, ali u tih 500M za tu ediciju je Sony tada brojao i handheld konzole.

Da i? 😛

To je bila specijalna edicija konzole za ukupno prodanih 500M konzola, a sada su ostvarili 500M kućnih konzola.

prayer Znam, ali u tih 500M za tu ediciju je Sony tada brojao i handheld konzole.

Kao što kaže Urban, ova vijest je za 500M bez hendheld konzola.

ThaUrban E pa to i kažem, samo sam krivo protumačio nešto. Kako god, lijepa brojka 🙂

Ja ga jos nemam…, tek cu ga sad kupit a nikako me nije privlačio kad su skoro sve igre i za Ps4.

Prodaja skocila kad su gameri poceli shvacati (kao ja npr.) da su cijene nabrijavanja kompa pre nabrijane i da nema smisla više toliko trošiti na komp, a gdje je sve ostalo

I onda ak pohvališ Sony pa ti prišiju etiketu Sony fanboj. A to nema veze. Sony je sa svojim konzolma i cijenom i igrama bio najpristupačniji u cijelom svijetu. Nintendo tu nešto uvijek "kenja" sa svojom originalnošću i ne da se krstit i proširit svjetonazore ali dobro, ponekad i to ima svoju čar. Tak da čestitke Sony korporaciji, koliko god mi ta riječ bila mrska.

seizure91 ima i u tome neke istine, ali zbilja mislim da je prodaja skočila čisto zbog dostupnosti konzole pošto ih zadnje 2 godine nije bilo nigdje po normalnim cijenama. Treba sada vidjeti koliko će ih moment pratiti jer mislim da su s brojkama pre optimistični - mislim da su prodali jednostavno ono sto su do sada trebali prodati u kratko vrijeme pa od tu toliki Boom u prodaji.

prayer

To i ja mislim. Ne vjerujem da će se ovakva prodaja i dalje nastaviti. Tko je čekao da konzole napokon dođu na stanje je sad i kupio, a ostali će po malo kupovati kako to i normalno ide.