• Gaming Vijesti
  • Izašle su prve recenzije za Star Wars Jedi: Survivor. Bolji je od Fallen Ordera, ali ima tehničkih problema

Tehnikalije će se popeglat, drago mi je ako su ispravljene mane originala, pogotovo mape, snalaženje po njima i dolazak na određeni dio te backtracking.

Ne žurim se, uzet ću kad bude debelo ispod ove cijene kroz koji mjesec. Fallen Order mi je bio solidan, niš više od toga, a nisam ni SW fan.

Al mi je drago da je igra očito jako dobra, sigurno će se zavrtit u konzoli kad tad.

Tuhy drago mi je ako su ispravljene mane originala, pogotovo mape

To nisu popravili.

Mislim da je najbolji oprez u zadnje vrijeme uopće ne igrati na PC-u.

Zero no worries, day one patch incoming, ovo je review kopija. TLOU situacija sa cpu i vrama usage problemima.

https://www.dsogaming.com/news/star-wars-jedi-survivor-appears-to-have-major-cpu-and-vram-optimization-issues-on-pc/

Edit: igra u globalu pati od loadinga i stuttera zbog istog. Nisu ni konzole iskljucene. Steta, nadam se da ce danasnji patch donekle popraviti stvari.

To ti je kao korona, dok se ne testiras, ne opterecujes se time, a PC igraci imaju fps counter stalno upaljen. PS5 verzija, pogotovo na Kobolu ima tolike dropove, da se mora restartat konzola.

Na ovom videu stuttera od pocetka do kraja 🤣

escoban

Tvoje oko je savršeno

Neda mi se više o tim performansama… Eto igram sa stutterom, 20 FPSa i super.

doktor1 kakve veze ima stutter sa screenshotom fpsa? Daj ti frende taj isti video, tu istu lokaciju sa fps counterom. Trzanje ti je od pocetka do kraja videa. Uzas

chono

Čovjek je reko da mu izgleda kao da je ispod 30 FPSa.

Šta nije jasno?

A da, neviđeno trzanje!

Zbilja mi se neda više.

Uživajte

Meni pašu ogavne performanse.

Budi mi nostalgiju na vrijeme kad sam igrao igre na kompu ispod minimum requirementsa.

Samo je ovo na PS5 🤣

doktor1 spomenuo si stutter.. u videu ga imas od pocetka do kraja. Samim time sto stavljas samo birane screense sa fpsom, a ne video, dovoljno govori.

wooddiebone Budi mi nostalgiju na vrijeme kad sam igrao igre na kompu ispod minimum requirementsa.

Sada si me sjetio dok je izašao Doom 3 pa sam ga igrao valjda u 15 FPS-a 😃

Inače, ovo što što vidim, Respawn i EA su pustili na tržište u slučaju PC verzije proizvod koji jednostavno ne radi kako treba. Ovo je ove godine više ne znam koji užasan PC port. Kao da se vraćamo u doba dok se govorilo da je PC gaming mrtav i neisplativ.

Deadwalker i GTA3 😅 isto tako po 10 do 15 fpsa, teleport dok vozis auto, ali nije smetalo

Nije loadalo teksture poda i svejedno trza.