OK, igra je u početku bila tehnički krš, ali kad se popeglala patchevima radi se o odličnom uratku i baš šteta da neće biti nastavka.
Days Gone neće dobiti nastavak jer nije imao dobre recenzije. Što danas radi Bend Studio?
Igra je bila odlična. A što se tiče nastavka, igre i sa gorim recenzijama su dobile nastavke tako da.. volio bi definitivno vidjeti nastavak.
Istina tehnički je bil sjeban ali imal je dobru prezentaciju, vizuale, zanimljivu priču, Glazba nije bila nešto što je prava šteta jer nema onog da si kažemo: "aha to je mjuza iz DG", ali to ne umanjuje prethodno navedeno.
Meni je jedan od boljih OW horor naslova i šteta kaj Sony ne vidi potencijal u toj igri.
Bend isključujem iz grupe koja nije zadovoljna DG-om jer oni su svirali kak žele i odsvirali je na naćin da publika će htjeti bis. Sony ima svoju politiku a u to sam uvjeren velikim postotkom.
[deleted]
Meni jedna od dražih ps igara
Igra mi nikak nije sjela, pogotovo kao PS ekskluziva.
Ali razumijem što se sviđa ljudima i uvijek je bezveze čut da neće biti nastavka kojeg iščekuješ.
Ista stvar je meni bila sa Order 1886.
Meni je igra vrh sa guštom sam ju platinirao
Osobno jedna od top 3 najboljih open world igara na ps4 koje sam odigrao.
Prvi dio je bio sasvim solidan nakon nekog vremena a bio bi odlican temelj za nastavak, steta sto ga nece biti :/
Razumljivo mi je da nece biti nastavka ali meni je Days Gone bio bas dobar, bez problema 8,5/10. Ja sam igrao nekoliko mjeseci poslije launcha pa nisam bas ni previse problema imao s tehnickom stranom igre. Ovo s multiplayer komponentom za novu Bend igru mi se ni malo ne svidja, nadam se da nece fokus biti previse na tome.
Ja mislim da ce nastavak izac kroz nekoliko godina, igra se dobro prodavala i igraci su je pozitivno prihvatili…
Cije recenzije, igraca ili kritike? Po toj logici TLOU 3 nece ugledati svjetlo dana. Lose skuze ako se mene pita. U prijevodu jedu govna
Jedna od najboljih igara koje sam igrao u toj generaciji.