• Gaming Vijesti
  • Za danas u 23 sata zakazan je novi State of Play s fokusom na Final Fantasy XVI

Miro Navinuo sam mob da ne pogledam, nabijem ih na state of play, nek si ga mami doma pustaju

Ček, zar nije SoP zapravo sutra u 23h? Ili sam ja pobrkao lončiće? 😃

Najavit će Euro za HR Store

Giphy - Old Men Laughing GIF by ABC Network

Nadam se da će biti nešto dobro jer zadnji par prikaza je bilo u najmanju ruku užas…

Miro Tako je,sad si me otkrio.Ja igram samo F2P igre i one koje pokloni Epic za PC.Ušparam pare za razliku od tebe koji daš lovu za svako govance od igre.

master_x Posto svi igramo govna i jebe nam se zivo, predlazem da Miro kupi FFXVI a ti ga nabavis besplatno - pa da jos jedno govno stavite na listu 😃

oke prestajem, poneslo me malo vrijedjanje tog FF-a 😃 Posto gospon direktor bjezi od JRPG kategorije i od svega sto je ova fransiza predstavljala (u najpozitivnijem smislu), onda mozemo i mi otvoreno srat. Na kraju cu i ja to igrat ak dobijem igru ranije 😃

master_x

Jedina si osoba na forumu koja igra govna koja mu nisu dobra ali jebiga dalo besplatno na game passu. Uglavnon neda mi se dalje jer si mi druga najiritantnija osoba na forumu i ne zelin trositi vrime na tebe.

foggy

A dati ce demo pa ce se bar moci probati ali uz sva videa sto san pogleda ne nadan se bas se ne nadan. Jedino dobro je sto sljedeci tjedan stizu FF pisxel remasteri pa cu se tu izgustati

Miro Uglavnon neda mi se dalje jer si mi druga najiritantnija osoba na forumu i ne zelin trositi vrime na tebe.

Imaš rang listu najititantijih ljudi na forumu? Moraš podijelit da Fenix stavi umjesto starog top 50 linka koji je nestao sa prošlim updateom.

Miro A dati ce demo pa ce se bar moci probati ali uz sva videa sto san pogleda ne nadan se bas se ne nadan.

foggy Posto gospon direktor bjezi od JRPG kategorije i od svega sto je ova fransiza predstavljala (u najpozitivnijem smislu), onda mozemo i mi otvoreno srat.

Nemojte bit tako negativni dok ne probamo. Izgleda bolje od 15, a i to sam uspio nekako završit, neće valjda bit gore od toga. Sviđa mi se za sad ovo šta su pokazali od svijeta. Ako priča bude valjala, borba će se nekako progutat, makar bila osrednja.

Miro Tko ti je prva najiritantnija osoba?Ja reko da sam prvi.

Ne kužiš ti zafrkanciju.