• Gaming Vijesti
  • Star Wars Jedi: Survivor dobio je posljednji gameplay trailer

Sve krasno i lijepo izgleda.Animacije trčanja i hodanja su koma.Ko da ima metlu u dupetu.A sve ostalo izgleda ko nadograđena verzija prijašnje igre.Nadam se samo da neće bit konstantnog backtrackinga i one konfuzne 3d mape.

Mape u Fallen Orderu su bile užasne i to je razlog zašto ću pričekati s Jedi Survivorom da vidim da li su napravili istu stvar ili su to odradili malo pametnije.

master_x Nadam se samo da neće bit konstantnog backtrackinga i one konfuzne 3d mape.

To se i ja nadam jer mi je to baš gadan minus u prošloj igri.

Odigrao sam Fallen Order kad je došao i bio puno manje impresioniran od većine. Da to nije Star Wars tematika igra bi bila puno gore prihvaćena. Hrpa toga je bila loše izvedena - od kretanja, AI ponašanja, dizajna mapi, puzzli, užasnog backtrackanja, nisam bio posebno impresioniran ni combatom….

Odlučio odigrati ponovno prošli tjedan jer dolazi nastavak, nisam izdržao duže od 2 sata. Sad imam još gore mišljenje o prvoj igri, sve što sam zapamtio da ne valja, baš izrazito ne valja i nema šanse da se ovo uzima day one.