• Gaming Vijesti
  • Osim na PS5 Pro i Slim, Sony navodno radi na još jednom PlayStation komadu hardvera

Realno da odluče napraviti novi handheld mislim da nebi imali problema izvuči performanse PS4 iz njega na 720p. Ako Steam Deck može ne vidim razlog zašto nebi i Sony stime da su u pitanju pravi portovi a ne varijacije.

PS Vita 2 ili slično bila bi pun pogodak. PS Vita bila mi je jedna od najdražih handheld konzola.

Rekao bi da bi PS Vita 2 bila super, ali s obzirom na PS5 remote play koji radi valjda na svakom uređaju koji posjedujem, ne znam za što bi ju koristio.

Povratak Sonyja na custom hanheld hardver nema baš nikakvog smisla.

Moji izvori kažu da rade na kontroleru (štapu) za pecanje koji ide savršeno uz VR2.

Kao kolega ZeroSub, siguran sam da u pitanju nije Vita 2 ili kako god se zvala.

Flipper Moji izvori kažu da rade na kontroleru (štapu) za pecanje koji ide savršeno uz VR2.

Savršeno će izgledat jedan do drugoga neprodani na policama trgovina.

Flipper Moji izvori kažu

Dobra dobra

Koji izvori

Zena caca kum

Ajde koga ti jebes tu odma u ponediljak

Teški fail od generacije konzola, užasna nestašica pravih naslova, samo kojejakve prerade i nula bodova od stavljanja hardvera na pravi test, ps4 era je miljama od ove, neusporedivo nešto, samo grebi lovu i nedaj ništa za uzvrat

Kakav test? Igre izgledaju i vrte 3x bolje nego na PS4. Dobili smo nevjerojatne igre poput Spidermana MM, Ratchet RA, Horizon 2, Demon Souls, GOW Ragnarok, RE4 a ima i naslova poput Cyberpunka i Plague Tale 2 koji konzole bacaju na koljena do maksimuma.

Onda imaš i one manje spomenute poput Chorus, Bugsnax, Guardians of Galaxy onak na prvu.

Meni ne smeta ni 5 verzija konzole, bitno da ima izbora, ljudi će kupiti kako mogu i žele.

Nitko se ne buni na smartphone gdje jedan model ima 3-4 verzije od 5000 do 10 000 kn.

Znam na kakvu revoluciju misliš ali to nećemo doživjeti ovu generaciju, možda ni iduću. Od toga mi na pamet pada Half Life Alyx jedino. Svejedno meni dosta.

Volio da naprave vizualno, veličinom i funkcijski (paljenje, reset, reject) identičnu konzolu prvom PS-u, OK. sa nekom malom razlikom da ne bi bilo zabune sa originalom ali da naravno pokreće nove igre.

Te da ju izbace sljedeće godine za 30 godišnjicu od prvog izlaska originalnog PlayStationa kao specijalno izdanje.

Ak će biti neka ručna konzola onda nek bude nešto u stilu Nintendo Switch. Sony Switch 😆