Atomic Heart,za zaborav.Drlog od igre,tehnički kaos,nezanimljiva priča,sve puno bugova.U jednom djelu igre mi zblokiralo izlaz iz lifta i ne mogu dalje nastavit nikako jer propadam ispod tekstura.A najbolje odigrano u 2023.nema jer se igrao djelić od ogromnog backloga igara,sve igre iz 2022.god na starije.
Prva četvrtina godine je iza nas. Što ste najbolje odigrali u 2023., a što biste najradije zaboravili?
Uvijek još ništa nisam odigrao u ovoj godini.
Biti će rješavanje backloga.
Elden Ring je prvi na listi.
[deleted]
Toliko sam se veselio hogwartsu legacy, na kraju nisam ni story zavrsio, bila mi je meh, s druge strane uzivao sam u d4 beti i jedva cekam izlazak, nista drugo mi ne treba
Odigrao jedino Horizon Forbidden West. Bolja od prvog dijela u svim segmentima.
Baš ono odigrao i to 2 demoa The Quarry i Resident Evil 4 (remake)
Ostalo igram povremeno kak me želja čopi po 40-tak min. jednom u 2 tjedna i to igre koje sam već odigral osim The Witnessa. Bezvremenske igre kojima se vrnem s vremena na vrijeme. Spomenuti TW, DG, TEW, TLoU.
Ne želim ništa zaboravit pa da nekaj i lošeg odigram pa da mi se ponovi da ih opet idem zaigrat, kaj god!
Najbolje: Napokon oba Horizona
Najgore: Ghostwire Tokyo
Najbolje: Hogwarts Legacy i Tchia
Tušima, Horizon FW i Ragnarok.
Sve 3 fenomenalne, nemam na sta da se pozalim.
Resi 4. mijau
PlayStation VR2 imao je jako dobar launch
Baš danas gledao:
Glede igara, uglavnom čistim backlog, odigrat ću na launchu vjerojatno samo novi Jedi naslov od Respawna.
Doslovno ništa pametno, ne stignem od radova. Ishin sam odigrao i nisam skroz zadovoljan, ali evo Octopath Traveler 2 prerasta polako u dobar JRPG kakav mi je falio.
Dead Space Remake super, ali nebitan jer nije ništa novo, a više ni ne znam što sam prije toga igrao
Najbolje: Hogwarts i Dead Space
Ono u čemu sam isto uživao: Forspoken (znam, znam), The Callisto Protocol i Diablo IV beta.
Najmanje sam uživao u Xbox ekskluzivama na svome XSX-u.
Za sada prešao vrlo dobri The Medium, solidni The Quarry (za usporedbu Until Dawn mi je puno bolji) i Horizon Forbidden West koji sam počeo još prošle godine. Privodim kraju Hogwarts Legacy i Metroid Prime Remastered, a onda su na redu Resident Evil 4 i Tchia koje ću valjda dovršiti do Zelde. Sasvim dobro što se mene tiče.