Vikend bete za Diablo 4 obilježio je bojkot igrača. Ima li razloga za to?
Ne bih baš išao u smjeru da radnici imaju neku korist od uspjeha igre budući da oni rade za plaću za koje nisam siguran da ima neka ugovorna klauzala o uspjehu igre.
Iako totalno podržavam koncept glasanja novčanikom, ovakve stvari treba sudstvo / zakonodavstvo riješavati, u stvarnom svijetu bojkoti neće ništa pridonijeti u kontekstu uvjeta rada za radnike. Dodatno, ako ti se ne sviđa kako ti je na poslu, promijeniš ga. Ne kužim tu dramu, nije da ti netko drži pištolj nad glavom da moraš raditi u pojedinoj privatnoj tvrtki gdje ti nije ugodno raditi.
Zasto bi bojkotirao osobno uz Starfield najocekivaniju igru. Ogromni sam fan Diabla od pocetka i jedva cekam da izadje. Boli me kita za njihovo stanje u firmi ako mi isporuce kvalitetnu igru, onaj ko je zrtva mobbinga na poslu nek ih stera u pm i nadje si lijepo drugi posao i to je to. Jbt oko tog Blizzardovog mobbinga ce pocet jos i seriju snimat, svasta.
- Uređivano
Kupit će se i igrat će se ako bude dobra. Što se dešava njima u firmi je njihova stvar, izmeđuostalog kao što je rečeno nitko im ne drži pištolj nad glavu i svatko može otići. Ukratko, not my circus not my clowns.