• Gaming Vijesti
  • Capcom će do konca godine proširiti Resident Evil 4 s novom pričom

Gamad lopovska,ovo je sve trebalo biti u sklopu tih 70 eura a ne jos naknadno naplaćivati,pljuc…

Znači,lopovi.

Taj dodatak je morao bit uvršten odma u kompletnome izadanju,kako je i bilo u prijašnjih 100 verzija a ne naknadno naplatit taj DLC još nekih 30€.Pohlepa nema granica.

master_x

Gdje si vidio 30 eure? Nije još ni potvrđeno.

To će biti free DLC kao do sada. Capcom radi tako radi. Main story sada a dlc se još sređuje.

Separate Ways vidim kao moguci dlc, medjutim kao i u slučaju originala, nista posebno taj dodatak nije bio i za mene je to lagani skip i ako se pokaze da je stvarno ovo istina (a najvjerojatnije je) to je opet ono što ja uvijek pričam, a to je bezobrazluk i pohlepa izdavaca i jedini nacin kako im dokazati da smo siti ovakvih stvari je bojkotom dlc-a.

pravednik To će biti free DLC kao do sada.

Ne bih rekao. Mercenary ce biti free, ali story dlc su do sada uvijek naplacivali i ne vidim scenarij u kojem ce u ovom slučaju biti besplatan.

Mene to smeta kaj idu nekaj proširivat i to ne izbace zajedno sa igrom već par mjeseci poslije.

I onda još poslije svega naprave definitive version da zakucaju i usput još malčec zarade.

Tak da ja čekam to neko zadnje definitivno izdanje sa svim pikanterijama koje misle napravit. Proći će nekih godinu i pol do toga, čekam do tad.

TITANXIS Mene to smeta kaj idu nekaj proširivat i to ne izbace zajedno sa igrom već par mjeseci poslije.

Tipično kak se to danas radi. Jedina gora stvar je kad bude novi ili pravi ending par mjeseci poslje. Pa daj izbaci cijelu igru kru mu hebem, ne dojebavanje.

No, briga me ako je DLC, ne igram DLC-eve. Osim Eldena.

foggy Osim Eldena.

Ni njega. Jedini DLC koji sam ikada kupio je za MK11, ali to sam igrao non stop online i veselio sam se novim likovima, a cak je dodatna kampanja bila sasvim pristojna.

maverick Skroz razumljivo, jer stvarno me DLC-ovi ne zanimaju niti najmanje. Osim par na prste što mogu izdvojit, i to radi isto razloga koji navodiš - jednostavno mi zafali novog contenta nečeg što volim.

Poprilično je jednostavan koncept za shvatiti. U razvoju svake igre postoji sadržaj koji se ne stigne iskoristiti. On nije dovršen, on nije dorađen i ne postoji ili financijski poticaj ili vremenski prostor ili oboje kako bi se ostvarila ideja. To se kasnije pretoči u DLC kada osnovna igra opravda svoj trošak produkcije. Ne razumijem sada čuđenje i hajku oko dodatnog sadržaja koji nastane zbog uspjeha svojih temelja.

Ne treba više od prstiju jedne ruke da se nabroje primjeri kada je bilo riječ o namjernom rezanju gotovog sadržaja.

master_x Isto kao i DLC za RE 8 Selo pa su ga naplatili.Nema kod njih ništa đabe.

Pričeka se malo pa se kupi za male pare.

1 / 2

Sterlok Kao i uvijek.Nakon godinu dana sve ispeglano i izađe kompletna edicija.Nema sile i kupovat Day One.

herc jesam bloodborne, ali sam kupio goty ediciju pa zato.

A od onog sranja demons souls sam odustao, a dark nisam ni igra jer je na istu foru.

foggy pa da, ali tesko mi se vratiti igri koju nisam igrao godinu dana. Mk11 sam igrao konstantno pa sam zato i taj dlc uzeo, ali to je stvarno jedini do sada slučaj bio. Cak nisam ni za Doom Eternal uzeo, a zna se sta mislim o toj igri.

Uzeti ću za XC3, ali to je praktički nova igra od najmanje 30+ h igranja te nova priča.

maverick Uzeti ću za XC3, ali to je praktički nova igra od najmanje 30+ h igranja te nova priča

E tak nešt mene zanima, to mi je ok. Ovo kad utrpaju random dungeone sa 4 ista zida mi ne treba nikad pa ni onda. I te fore sa 5h nekog contenta su mi onak, wtf. Recimo RE8 sam odigrao DLC, baš mi je igra dobro sjela i htio sam s malom odigrati, ali sve je to kita kitica ispalo.

Torna DLC za Xeno 2 je bio od li čan isto. Uglavnom na prste biram sve što izađe nakon što završim sa igrom. Nije to to, nikada neće biti.

foggy neka se to zvalo ekspanzija. Tipa Krv i Vino za Witcher 3 te kao sto velis Torna ili pak Old Hunters za Bloodborne. Ovo od 3 sata dlc to mogu nekom drugom utrapiti, ali meni ne. Takodjer vecinom kada sam s nekom igrom gotov, onda sam gotov. Rijetko se igri vraćam na godisnjoj bazi kao npr slučaj Sekiro i Donkey Kong Tropical Freeze.