• Gaming Diskusije
  • Nakon odgledane prve sezone The Last of Usa, je li vam Bella Ramsey “sjela” kao Ellie?

Za one koje nisu nikad igrali igru mislim da ih boli desno uho, odlično je odglumila i u GoT i ovdje. Ja sam teško uspio preći preko njenog izgleda koji neodoljivo podsjeća na King Charles II of Spain no ženska zbilja jako dobro glumi i nebi me čudilo da jednog dana ako se u filmske vode ozbiljno upusti čak i osvoji Oskara.

Glumi ona dobro ali ove serije nije ni trebalo biti,original je original tak da mi je ovo sve blijeda kopija,bolje da su se prebacili na izradu part 3…

Bella je dobra curica, lepo je skinula Ellie. Nisu baš pogođene u faci ali ajd, čovjek se navikne na to tako da ćemo uskoro na nju gledat kao na pravu Ellie a onu iz igre da je kriva Ellie.

Jasno mi je zašto su išli malo na grublje lice jer igrača Ellie bila je možda malo prenježna za ulogu koja joj tek dolazi. Dal će glumit i u drugoj sezoni kao Ellie, ne znam ali prije bih rekao da će Ellie glumit Ashley Johnson koja je glumila njenu majku i dala joj glas u igri. Baš prava sapunica Ellie je rodila samu sebe, Ha-Ha-Ha!

hladnigemist da jer eto developeri su bili zauzeti poslom na seriji pa ne mogu radit na nastavku igre 🤦‍♂️

Meni prvo nije, ali kak je serina išla kraju, tak mi ne sve više postajala baš upravo Ellie.

Nemrem si više nikog drugog ni zamislit u ulozi.

Nije mi Ellie iz serije "sjela" kao Ellie, a kamoli da mi je Bella "sjela" kao Ellie.

Jedino po odjeći je ličila na Ellie, ostalo nula bodova.

Mala je zaradila svoj prvi milion $ i ima sigurno angažman za nove sezone, a nakon svega tko zna gdje joj je kraj

Sterlok

Sad bu mogla i zube napraviti, nije da vrijeđam ali jebeš mi upada u oko. Čudno kak do sad nije.

Po izgledu nije sjela, po vulgarnosti i bahatosti jeste. Dobro joj stoji uloga, psovanje pogotovo. Očekujem da u drugoj sezoni kopa oči, bude više krvi i psovanja.

Ja san stao na 4 ili 5 epizodi, mala je bila i pretpostavljam ostala uzas.

Ovo cu sad prevrtiti sto je ostalo kad je sve vani i zaboraviti da san ikad gledao.

Nažalost nije mi sjela. Ni najmanje.

I to mi je veliki minus.

Bella je dobro odglumila ali…

Nema mi ni trunku Elliene simpatičnosti i šarma.

Jednostavno mi ne leži i ne mogu si pomoći.

Ne.Niti malo ne liči na Elie sa tim špičastim nosom.

StarFox_N Tako nekako je i meni mišljenje. Fali mi i malo topline i znatiželje/nevinosti koje je Ellie imala u igri. Dosta je jednodimenzionalan lik u seriji.

Meni koji nisam igrao igru mislim da je odlicno odglumila 🙂

Da, odlično je odglumila, zapravo treba imat muda za takvu ulogu

Ja sam se iskreno sam bojao da će biti loša kad sam vidio casting, jer kao i većina, sam htio da čim više fizički liču na malu iz igre. Što je realno, glupo. Bitno je da pogode karakter, ne izgled.

I drago mi je da sam ispao u krivu i da je Bella u biti genijalna kao Ellie. Da, ima situacija kad je preagresivna u odnosu na igru, ali itekako ima smisla zbog dodataka koje smo vidjeli ovdje u seriji, kao i zbog kondenzirane komunikacije koja nije razvodnjena s mnogobrojnim fajtovima i skupljanjima predmeta koje imamo u igrama.

Mala je i duhovita i šašava i odvaljena i zabavna i gruba i agresivna i bistra i britka i žestoka i direktna i topla. Sve. Upravo kao i Ellie u igri.

Iako na početku nije, kasnije sam se navikao na njezin drugačiji izgled i malčice drskije ponašanje. Dobro je odglumila Bella.