- Uređivano
Znači, ovo fakat jedva čekam. Ne znam kaj sam u zadnje vrijeme toliko čekao. U napasti sam da uzmem i za PS5 i za PC. Ne znam.
Znači, ovo fakat jedva čekam. Ne znam kaj sam u zadnje vrijeme toliko čekao. U napasti sam da uzmem i za PS5 i za PC. Ne znam.
Odlicno se igra na joysticku, tako da sam ja uzeo na plejci, ovo mi je igra gdje cu se zavalit u krevet i tući sate i sate.
Ako će biti upola dobro implementirano igranje na đoju kao što je bilo za D3 ovo će biti vrhunski.
[deleted] pa to ja radim isto na PCu
fensisuperstar Igraš PC Diablo (ili PoE) na gejpadu? Ako me sad nije udario srčani, neće nikad.
Dio kan Fensi. Jebemu usta mrljava, pa sta radis?
Ja sam i dalje u dilemi PS5 ili PC verzija
Deadwalker Zna se
Heat ne nego igram iz kreeveta
Po meni je teža sramota kaj Diablo 3 na PC verziji nema podršku za gamepad. Baš probao i šipak…ili negdje griješim.
Za četvorku to bi moralo biti.
Ako već igrate s gamepadom, ne kužim zakaj na PC-u. Jedini razlog zakaj bi to igrao na PC je miš i tastatura. Ok, i Razer Chroma efekti koji su na Diablo 3 baš fora.
Žena će me zadaviti ako će u dnevnom boravku po cijele dane slušati vrištanje demona i gledati na TV-u hrpu gore scena tako da je to presudilo
Ne radim inače preordere te uz sva sranja u Blizzardu, moralno se osjećam kao topovsko meso za Lilith, no neka joj bude.