Previse je tu igara, ali ajmo redom:
- Burnout 3: Takedown - najbolja arkada svih vremena PERIOD
- Dragon Ball Z: Budokai 3 - frend i ja bi sate i sate proveli pred ekranom u legendarnim Goku vs Vegeta fightovima. Nezaboravno iskustvo.
- Final Fantasy X - scena Yunice u cvijecu je sve.
- Final Fantasy XII - moram li ista reci?!
- God of War - Tragicna sudbina kratosove obitelji kao i glas naratora su mi ostali u dubokom sjecanju. Odlicna igra.
- God of War II - najbolja igra bilo kojeg non japanese sonyevog studija do danas!
- Gran Turismo 4 - lektira.
- GTA: Vice City - jer osamdesete su bile godine. Zapravo sam igrao prvo na pc, ali kako sam isti dijelio sa sestrom, prebacio sam se na ps2 verziju i u nju utukao mnogo vise vremena.
- GTA: San Andreas - osjecao sam se u Grove Street kao u svojoj ulici. Najkompletnija Rockstar igra ikada.
- Hitman: Blood Money - preci sve misije sa Silent Assassin rankom je bilo nezaboravno iskustvo. Najdraza Hitman igra.
- James Bond 007: NightFire - najbolja James Bond igra ikada.
- Klonoa 2: Lunatea's Veil - prva i do danas medju jedinim igrama koje sam kompletirao 100%.
- Metal Gear Solid 3: Subsistence - dugo vremena mi je ovo bila najdraza igra ikada. Dns je kontrole kao i neki plot points sputavaju, ali status jedne od najboljih igara ikada joj se ne moze osporiti. Kojima na vrhuncu snaga.
- SMT: Persona 4 - ljepo je opet biti skolarac.
- Pro Evolution Soccer 6 - puna soba frendova, turniri do ranog jutra. Najljepsa vremena!
- Resident Evil 4 - najigrivija igra svih vremena. Sad mogu upaliti i vjerujem da ne bi stao barem do dvorca. Droga.
- Shadow of the Colossus - smatram da je ovo najbolja igra svih vremena. Umjetnost.
- Tekken 5 - najbolji Tekken i najbolja 3D tucnjava.
- The Warriors - najdraza ps2 coop igra. "Warriors! Come out to play-ay'"
- Tourist Trophy - lektira part II
- WRC Rally Evolved - najbolja Rally igra. Uvijek se rado sjetim te igre jer sam je igrao sa ocem.
- Yakuza - moj uvod u Yakuza serijal i kakav je to uvod bio. Atmosfera koju mozes rezati nozem. Cak mislim da se rimejkom izgubio jedan dio iste.
Tu su još MGS2, Jak 3, Tony Hawk's Underground 2/Wasteland, Burnout: Revenge/Dominator, Hitman 2/Contracts, DMC3, NFS: Most Wanted, OutRun 2006, Spider-Man 2, Black, Ace Combat Zero, Spartan: Total Warrior, Gran Turismo 3, Splinter Cell: Double Agent, Desert Storm 2, Indiana Jones and the Emperor's Tomb, Killzone, Driver: Parallel Lines, Prince of Persia: The Two Thrones, Tomb Raider Anniversary.
Ima tu jos dosta igara poput gta3 i freedom fighters koje sam igrao na pc u to doba pa ih ne bih pod ps2 stavljao, ali da, strasna era gaminga, ali i godine u kojima sam zivio bez vecih briga.