Ok.To je recenzija fana HP univerzuma.Zato i je visoka ocjena.Šta sa onima koje taj univerzum ne zanima?
Recenzija | Hogwarts Legacy
- Uređivano
Igra je vrlo blizu savršenstvu kaj se tiče pažnje na detalje, world buildinga i eksploracije. To joj je definitivno osiguralo maksimalne ocjene od fanova, ali je i izvan toga vrlo kompetentna igra.
Nudi vrlo zabavan i dinamičan combat, možda zericu prelagan, odličan i prekrasan open world sa tek ponekim checklist aktivnostima koje su češće zabavne nego ne i trebala bi se svidjet širokom krugu ljudi.
Samo ne očekujte čuda.
Volio bih da u nastavku prošire tamnice i podzemlje Hogwartsa.
master_x Ok.To je recenzija fana HP univerzuma.Zato i je visoka ocjena.Šta sa onima koje taj univerzum ne zanima?
Preporučio bih da ponovno pročitaš recenziju jer po ovome ispada da i ignorirao sve napisano nakon prvog paragrafa. Ocjena je visoka jer je igra odlična.
Filmovi su mi dragi jer su kvalitetni, a knjige nisam nikada čitao. Recenzija je napravljena s najvišom mogućom objektivnošću u vrijeme kada se o igri sudi na temelju razmišljanja autora serijala. Za one koje igra ne zanima, tu ne mogu pomoći. Moj posao nije marketing, već analiza i recenzija gotovog proizvoda.
- Uređivano
U svrhu recenzije, Hogwarts Legacy sam odigrao na PlayStation 5 konzoli koja nudi dva grafička moda.
Prvi je fidelity koji cilja na 4K rezoluciju i 30FPS-a.
Drugi je fidelity with ray-tracing koji je grafički ujedno i najimpresivniji mod,
dok je treći performance, koji ostvaruje 60FPS-a
Šalu na stranu, dobra recenzija.
Odlična recenzija gospon Fićo. Magija je jaka kao u igri. Meni je bilo žao kad sam je završio. Baš kako si napisao - nije da su open world i aktivnosti nešto neviđeni, ali igra ima tu magičnu notu koje druge nemaju. Zaslužena ocjena po meni.
Vjerujem da će među prvim DLC-ovima biti Quidditch jer imaju sve spremno. Bila bi fora da ga možemo igrati s drugim pravim igračima kao i onu igru u dvorištu Hogwartsa. Bila mi je prezabavna.
Dobra i zanimljiva recka u literalnom smislu!
Osobno me taj svijet Herija Potera nije nikad pretjerano interesiral kad sve zbrojim i ak mogu reći da sam par nastavaka pogledal a da nisam pritom zadremal, tada si mogu čestitati. Natjerao sam se da ih idem gledati.
Ajd taj dečko sa očarima pametan ko prof. Baltazar kojega uvuku u izmišljeni svijet i postane čarobnjak. Sad će on prvo tu nešto istraživat i krenu dobro, naprosto me navuku i onda se to pomalo razvodnjava barem sam ja tak doživio. Prvi i drugi film su mi možda najbolji jer ima elemenata meni zanimljivih.
Kaj se ove igre tiče imajući na umu filmove tada me ne interesira toliko, možda ne bih zaspao jer ipak si ti taj koji je uključen u taj svijet i pokrečeš glavnog lika jer bez tebe on je obični lutak.
Koliko sam vidio iz jednog gameplaya od našeg člana Raptileosa vizualno je igra lijepa i sav taj svijet i to je sve za sad. Možda jednom kad odigram ono kaj mi je u planu pa se bacim i na HL ali otom potom.
Igra je fantastična, nikakav HP fan, priča dobra, zagonetke zanimljive, magije također.. to je izuzatno lako za gemjeru preporučit.
TITANXIS Ajd taj dečko sa očarima pametan ko prof. Baltazar kojega uvuku u izmišljeni svijet i postane čarobnjak. Sad će on prvo tu nešto istraživat i krenu dobro, naprosto me navuku i onda se to pomalo razvodnjava barem sam ja tak doživio.
Cini se meni da si ti neke druge filmove gledao. Drz se Joleta i zombija najbolje.
Ok