Potpuno zasluženo i jedva čekam opsežan DLC o kojem se priča neko vrijeme.

Apsolutno zasluženo. I ja sam jedan od 20 milijuna ljudi 😃

Veselim se novoj ekspanziji.Sigurno će bit puno sadržaja.Šta se tiče prodaje,da nije open world igra i nabildavanje LV.300 u prvome prolasku kada igra ima aktiviran very easy mod,sigurno nebi bila tako uspješna.Niti jedna jedina Soulsborne igra nije tako lagana kao Elden Ring.Zato je i postala mainstream i laganica,te igra za mase.

Da je i duplo više ne bi bilo pretjerano. Oćmo nastavak, al prvo može i ta ekspanzija.

master_x Hm, DS 3 je isto takve tezine otprilike, ne sjecam se da sam imao nekih problema.

master_x meni je Elden bio "tezak" jednako kao i bilo koji Dark Souls. Jedina razlika je da sam imao vise i bolje farm opcije kako bi se vratio nabildan u problematican dio, te je naravno proces bio brzi.

Ko je imo vremena, vjerojatno je mogo isfarmat pun kurac levela i nabildat se da mu bude lakše.

I dalje je poprilično izazovna igra i nebih ju baš nazival laganom, premda sam sa jako malo bossova imal problema. To što sam sa 20 levela premalo došo na Margita je druga priča 😁😁

Jebeno za prodaju, baš mi je drago. Užival sam u igri, prvi prolaz je bio kompletno blind, osim što smo pisali tu po forumu.

Dlc se uzima day 1 bez jbmti, uopće ne sumnjam da ide najava kroz koji dan.

Nijedna base Dark Souls igra nije imala bossove na kojima ostaneš satima, sve beštije su bile u DLC-ima.

Elden Ring je teska igra.

Ovo kazem ja kao solus veteran.

Nije najteza, laksa je zbog odredjenih poboljsanja u mehanici, tako da je mnogo komfornija nego neke druge, da ne pominjem Bloodborn recimo.

Ali nikako nije laganica i neka setnja kroz park.

Medjutim ako znas da je igras, onda si postedjen frustracija.

Veterani uglavnom znaju mehaniku, pa je sve ostalo nadogradnja.

Igra godine definitivno

Centurion Apsolutno se slazem, evo 66 sati unutra i naletio sam na zid gdhe me siluju, vjerojatno idem u podrucja koja nisu predvidjena za moj lvl, jebena igra, ali nije lagana. I to govorim kao covjek koji je preso ds1, ds3, bloodborne i sekiro i na ds2 sam 3 bossa do kraja.

Što se tiče težine, Elden Ring je teška igra. Olakšana je na način da ima mjesta za farmanje (ipak je open world), a da ne govorim o tome da se uvijek može pozvati nekoga u pomoć, od NPC-jeva do drugih igrača. Što se tiče težine, ako govorimo o Form Softwareovim igrama, najgori mi je bio Sekiro.

Platinirao sam sve Form Softwareove igre iz Soulsborne serijala i Sekiro te me Sekiro baš izmučio.

wow. elden ring/from soft je i *službeno* mainstream.

YAWN

tria počet šilat armored core. ovo više nije cool. 😬