• Gaming Vijesti
  • Remake Resident Evila 4 imat će Photo mod, New Game Plus, a selo je veće nego u originalu

Sve je to skupa lijepa vijest ali mene zanima samo jedno, hoće li ipak biti i za PS4 jer kupilo bi se onda. To mi je nakon RE3: Nemisis (original) najbolja Resident Evil igra.

darkfenix

Capcomov engine RE Engine je jedan od najboljih engine u gaming industriji i zbog toga će igra biti masterpiece unatoč što izlazi i za PS4

Iskreno se nadam da bude, ali od ovoga sam ocekivao daleko daleko daleko graficki vise…

prayer Ne znam di je zapelo Ha-Ha-Ha

Inace RE engine je jedan od najboljih trenutno tako da me ovo bas iznenadilo, ali vjerujem da ce popravit jer se svi žale

DarkPunisher Meni ovo zadnje prikazano ne izgleda nista bolje nego Metroid Prime remastered…cak i animacije likove izgledaju lose. Ja sam ocekivao puno bolje od ovoga..

Sorcerer

ma to je minorni problem, jebeš kišu, tijekom igranja ju nit ne primjetiš jer se koncetriraš na druge stvari.

TITANXIS

Bome od ove kise se ne mozes na nista drugo koncentrisati.

Nadam se da su sredili to za finalnu verziju.

Kada ovak negodujemo to oko kiše, ispada kao da Capcom ne zna napravit efekt kiše ako već govorimo o remakeu. Ne vjerujem da bi Capcom ofrlje to radio a odradio je super stvari sa RE2 i RE3. Osim ako RE4 nije remake već remaster od HD remastera za PC sa rebildanim modelima.

Ako je kiša jedini problem ove igre, odmah ću Pre-Order uradit.