Sve je to skupa lijepa vijest ali mene zanima samo jedno, hoće li ipak biti i za PS4 jer kupilo bi se onda. To mi je nakon RE3: Nemisis (original) najbolja Resident Evil igra.
Remake Resident Evila 4 imat će Photo mod, New Game Plus, a selo je veće nego u originalu
Nadam se da bude tako.
Steta sto ce bit i za Ps4…zato i grafika izgleda tako usrano.
Iskreno se nadam da bude, ali od ovoga sam ocekivao daleko daleko daleko graficki vise…
Grafika izgleda odlicno osim kise, ne mogu ovo jednostavno docekat vise. Narajcan sam na max!
Nemoj onda igrat dok je kiša
DarkPunisher To sam i ja rekao, kiša izgleda kao da je iz Max Payne 2 ili remaster GTA Trilogije.
prayer Ne znam di je zapelo
Inace RE engine je jedan od najboljih trenutno tako da me ovo bas iznenadilo, ali vjerujem da ce popravit jer se svi žale
DarkPunisher Meni ovo zadnje prikazano ne izgleda nista bolje nego Metroid Prime remastered…cak i animacije likove izgledaju lose. Ja sam ocekivao puno bolje od ovoga..
Bome od ove kise se ne mozes na nista drugo koncentrisati.
Nadam se da su sredili to za finalnu verziju.
TITANXIS ma uzasna ps2 grafika, Metroid bi se posramio
- Uređivano
DarkPunisher Nema se Metroid sta sramit naspram ovoga
Kada ovak negodujemo to oko kiše, ispada kao da Capcom ne zna napravit efekt kiše ako već govorimo o remakeu. Ne vjerujem da bi Capcom ofrlje to radio a odradio je super stvari sa RE2 i RE3. Osim ako RE4 nije remake već remaster od HD remastera za PC sa rebildanim modelima.
Ako je kiša jedini problem ove igre, odmah ću Pre-Order uradit.