• Gaming Vijesti
  • U siječnju tri puta više prodanih PS5 konzola u Europi, Xbox u snažnom padu

Samo je konzole trebalo dostaviti do dućana i odmah su sve pregazili. Sony trpa i ne vadi na očaj mnogih koji su prognozirali pad nakon poskupljenja konzole. Prodaja fife i sony konzola je socijološki fenomen koji je teško objasniti. Mogu raditi što hoće ali prodaja samo raste.

Znači da mogu još dignuti cijenu, na njihovom mjestu bi baš to i napravio.

boja1964 Prodaja fife i sony konzola je socijološki fenomen koji je teško objasniti.

Nije teško. Ja ti objasnim s pet slova i četiri brojke.

Katar 2022

Sonyjeva politika je bila možda ta da naprave privremenu nedostupnost nove konzole dok se istodobno Xbox takoreći "djelil" na svakom koraku. Sa druge strane oni koji nisu uspjeli nabavit svoj primjerak su čekali tu 😍 jebenu Sonyjevu konzolu. Stigla ona u trgovine i buuum, trasssss, baaam….

Ponuda i potražnja sistem se uspješnim pokzal.

weky Kako objašnjavaš činjenicu da fifa svake godine uprihodi oko 2 milijarde dolara a Katra nema sve ove godine? Igra izlazi svake godine i svake godine je na listi najprodavanijih na svim kontinentima. Sam gameplay čista frustracija uz loše servere i niz nikad ispravljenih propusta igre ali to im ne utječe na prodaju i prihode. I dalje kupujemo bez pogovora i već nestrpljivo čekamo sljedeće izdanje. I opet će zauzeti prvo mjesto po prodaji… a Katra 2023 neće biti.

@Fenix

Kaj sad? Da izjednačim sa PS4? Da imam 3 petice i 3 četvorke?

😎