• Gaming Vijesti
  • Samo jedna SP igra u povijesti Steama bila je igranija od Hogwarts Legacyja

I to sve bez PS4 i Xbox One verzija koje tek trebaju izaći. 🧙‍♂️

Kaj znači još nema PS4 verzije?

Ak će izači i za slabije platforme, onda mogu shvatit one kaj gunđaju za slabiju grafiku u igri.

Moja sućut developerima koji se ovih dana i mjeseci muče da uguraju ovo u konzole stare 10 godina.

TITANXIS ma Titane, barem na PS5 i Balanced modeu grafika je super. Još bolje od same grafike je heri poterovskog svijeta. Okolna sela i nastambe su skroz magične. Kako će to sve ugurati i dočarati na PS4, Xbox One i Switchu…stvarno ne znam.

Jel možemo prestat legitimizirat nazivanje stavova Rowling kao transfobnih?

Samo zato što jedna mala skupina ljudi zdravi razum smatra transfobijom, ne znači da je to transfobija. Hvala.

@Flipper nikak da skužim o kakvom vi Balanced modeu pričate na PS5?

Ja imam Fidelity, Fidelity RT i Performance.

wooddiebone nikak da skužim o kakvom vi Balanced modeu pričate na PS5?

Ako imaš TV koji podržava HDMI 2.1. onda ti se mora pojaviti. Samo u postavkama konzole uključi VRR i na TV-u isto.

I ja igram na balanced i definitivno najbolji mod, a probao sam iz sve.

@Flipper jel igras sa locked ili unlocked fps?

[deleted] stavio sam locked. Nisam probao s unlocked. Generalno radi sve super, jedino sam primijetio na onoj zadnjoj regiji (ne znam do kuda si došao) poneko štucanje.

Flipper

ak tak veliš onda oki doki kaj se grafe tiče,

i ja se malo pitam kak će to utrpat na prethodne platforme.

smanjit će poligone na modelima, teksture manje kvalitete ubacit, slabije osvjetljenje neutralnih i hladnih boja. puno toga se može napravit da to super ide na recimo ps4 a opet izgleda lijepo. pa dosadašnje igre na prethodnim platformama, kaj su vizualno bile loše, ma nisu, divili smo se kak su to uspjeli napravit. nije crni (ps4) još za pemziju