Ajde, sretan sam što će PC igrači napokon iskusiti što znači izvrsna igra.
The Last of Us dobit će prvo uopće fizičko izdanje PlayStation igre za PC
110 eura..jesu oni normalni?
Ja bi da sve na PC dolazi u fizikaliji. Ok je samo serial za Steam, ali ljepo je uvijek imat steelbook za ovakva remek dijela.
To je kolekcionarski primjerak, onaj tko želi samo igru, sigurno neće ovo kupovati, tako da je cijena od 110 eura sasvim ok, pogotovo uzimajući u obzir da će cijena s vremenom samo rasti za isti
tko želi samo igru može ju platiti 40 eura
wooddiebone Ja bi da sve na PC dolazi u fizikaliji. Ok je samo serial za Steam, ali ljepo je uvijek imat steelbook za ovakva remake dijela.
Popravio sam ti tipfeler.
- Uređivano
Za PC igrače ovo je port igre koju nikad nisu imali na svojoj platformi.
Ja bi da svaki port na PCu dobije ovakve tehničke i grafičke updateove i bude kvalitetan ko Sonyevi portovi.
Evo za Božić sam dobio Letters From Father Christmas od Tolkiena. Knjiga izdana 1976.
Kolka bi to cijena trebala bit ako je orginalni tekst star skoro 100 godina, a prvi put je izdana prije 40?
Sva reizdanja su onda remakeovi koje se ne isplati plaćati nikome iako konzumiraju sadržaj po prvi puta i dobivaju isto iskustvo kao oni koji su ga imali kod prvog izdanja.
Meni su PC igre kao fizikalija bile super kad su bile goleme kartonske kutije pune goodiesa. Danas se tako nešto uvaljuje kao specijalna edicija.
Fetty i 110€ je puno ovdje. Problem je što kraljevi traže 70€ za igru na Steam i u ostalih 40€ su ugurali Steelbook tri papira sa kodovima u artbook kojeg ćeš jednom pogledati i nikad više, a isti ti ljudi prodaju te iste ključeve što budu na tim šarenim papirima stranicama poput cdkeys u doslovno pola cijene. Kako god, poštenija cijena svega ovoga bi bila 90€ ali naći će se klijentela i za punu cijenu ako ne i višu kad ih se skalperi dočepaju.
pol godine od izlaska bit će na cdkeys 15-20 eura.
Fizičko izdanje bez diska nije fizičko izdanje.
Bez fizičkog opipa igre na nekom mediju ne vredi niš. Bolje bit vlasnik fizčke kopije nego digitalnog originala.
To mi dođe isto kao da nemate ovjereni vlasnički list na papiru već negdje u nečijem računalu tako piše da ste vlasnik.
Digi mafija, uaaaaa!