• Gaming Vijesti
  • Skoro nikome nije sjeo novi lik u The Last of Us TV seriji. Evo što glumica kaže na to

Meni je ona nebitan lik i Joel ju bude sjebo kad tad, Ha-Ha-Ha!

Dal je ona super prenešena u lik kojeg glumi ili bi trebala, ne znam. Meni se čini odvažna i beskrupulozna žena.

Sjetio sam se pritom i Mad Maxa 3 te onog malog čovječuljka koji je vodio isto tako jedan grad a nemaš ga šta vidjeti. Bio je na leđima one grdosije od čovjeka. Taj mali je bio um a grdosija snaga.

Kako ide ona stara mudra izreka. Um caruje a snaga klade valja. Nije sve u vanjskom izgledu. Pogledajte si samo kakvi likovi vode velike države u svijetu. Povezujemo čovjekovu vanjštinu sa osobnosšću i karakterom ali nije uvijek tako.

Neuvjerljiva je, nema karizmu, glasovna ekspresija joj je očaj.

Najlakše je kritike na loše odrađen poso svest na šovinizam. Bog te dragi… nisi za takvu ulogu i bok.

To ko da bi ja sa svojim iritantanim glasom voice acto Optimus Primea, il sa svojih 30 kila viška htio zamjenit Cavilla u Supermenu.

Najlakse se danas ocito branit sovinizmom rasizmom itd…cinjenica je da je ona do sad najslabiji lik u seriji. Jel to do nje ili slabo napisanog lika vidjet cemo u iducoj epizodi za sad imam osjecaj se nije snasla u ulozi

Odglumila je sasvim OK, izgleda kao uobičajena osoba kakvu viđamo svakodnevno ali uz dovoljno dobro odglumljenu dijaboličnost, koja je nastala okolnostima ali i dio je njene prirode. Opet dobar odabir glumca jer od nje smo navikli na drugačiju ulogu…lagano podigne gledatelje iz letargije filmova i serija sa trake.