Imao sam osjećaj da će ovo napraviti pa sam odmah po aktivaciji PS+ na PS5 sve naslove dodao u biblioteku. Mislim da su već maknuli P5 za nove korisnike. Baš kad pomisliš da jadni Sony ne može niže pasti, opet te iznenade.💩

Ne vidim zašto bi ovo bio nizak potez.

2 i pol godine aktualnosti sve zajedno. Prodalo se 20+ milja konzola, do svibnja bude još možda koja milka, svi si mogu / moć će dodat te igre do tad.

Sasvim dovoljno vremena.

Kupci Playstationa nakon toga… a jebaj ga, završila "promocija". Ne sjećam se da je bilo rečeno da će ovo trajat "vječno". Ako jest,, gutam sve natrag.

Ček da li igre koje su dodane u library ostanu u library i kad ovo ode?

prayer

Piše ti u članku da ostaju u library

Tako PlayStation Plus pretplatnici više neće moći pospremiti 20 naslova koji su obilježili generaciju, međutim, moći će ih i dalje igrati pod uvjetom da su ih pospremili u library.

Na kraju krajeva, to je Sonyjev problem, ali je li bilo dovoljno vremena za sve da aktiviraju PS Collection i nisam baš siguran. Konzola je dosta dugo bila nedostupna za prodaju ponajviše zbog korona krize, a umjesto da pojeftini još je i značajno poskupila i prodaje se i dalje uglavnom u bundleovima koji ju čine dodatno nedostupnijom.

Ovo je bio dodatan mamac za PS+, al da, ako Sony ne vidi to kao potencijal za nove korisnike, jebat ga onda. Od ovih i onih poskupljenja, njihove nekompetentnosti da riješe na vrijeme neke probleme poput HR PSN storea i plakanja nad tuđim poslovnim potezima, Sony u zadnje vrijeme samo vuče nepopularne poteze.

Siguran sam više od 100% da ih ništa ne košta da to ostave dostupnim igračima. Ne razumijem ovu odluku. Nimalo.

Zero Od početka ove generacije Sony vuče retardirane poteze.

Upravo zbog toga nam treba "jak" Xbox.

Da se u Sonyju malo zamisle i trgnu po pitanju nekih stvari.

StarFox_N Vidjet ćemo kroz ovu godinu. Igre će sigurno doći jer jednostavno moraju izbaciti nekoliko naslova. Sad se samo nadati da kvaliteta bude na mjestu.

Što je najbolje, najviše bih htio da Forza Motorsport rasturi da Polyphony malo razmisli o pristupu GT serijalu. To me možda najviše zaboljelo do sada.

Cekamo da padne Sony na kolina i onda opet krece kampanja For The Players

Sorcerer koji imam i ima onak meh ponudu. Da je recimo Dead Space i takve igre odma tamo čim izađu imali bi masu igrača

A mislim realno nisu ni morali nuditi tu PS kolekciju pa opet jesu. Bilo je potpuno besplatno i dodatna incentiva novim PS5 igračima da se pretplate na PS+ i dobiju tih “free” 20 igara, koje vjerujem su sve dostupne na PS Extra. Na kraju dana niti u džep niti iz džepa 🤷‍♂️

I sve su bili veliki jaki naslovi, tako da te igre du zastarijele već ako je nekom do igre na oglasnicima su jeftine, na storeu vječno na akciji te na Extri u katalogu. Ovo stvarno na dulje staze ne mijenja ništa.

Fico Odluka je vrlo vjerojatno uvjetovana pravima između izdavača i sonya. Ugovor izlazi i igre se povlače. Svako malo se neka igra povuče iz tog razloga iz pretplate bilo na xboxu ili sonyu.

boja1964 Može biti, no to ne objašnjava povlačenje Sonyjevih igara.

Zero Jesu maknuli P5 za nove korisnike, nedavno aktivirao ps extra pretplatu i naoštrio se na P5, no, šipak.

Draco Nemoj da te to spriječi, uzmi si Royal verziju kad bude popust ( a zna biti za 50% cijene, barem za PS4). Ovo što su nudili je bila prva verzija za PS4, makar to ne mijenja činjenicu da se radi(lo) o jednoj od najboljih 3rd party igara u toj kolekciji.