Recenzija | Forspoken
Ajme, a Flippač veli 7/10
Mislim da sam ja ipak ovaj 5/10 tip za SE igre ovog tipa. Dobro da nisam ni probavao
Igra baš ima taj moderni Square Enix sindrom. Pod tim podrazumjevam odron od engine optimizacije, tupavu priču, tupav gameplay i dosadan sadržaj. Stoga me niš ni ne iznenađuje.
- Uređivano
Veliki uff. Ovo sa krugom me podsjeća na Final Fantasy XV kojeg isto igraš cijelu igru sa jednim gumbom što je na kraju odbilo od igre. Recenzija je dobro napisana i pretpostavljam da je objektivna. Čitam i gledam ajde igra s tehničke strane nije dobra ali koga ja lažem, igram se na Switchu gdje sam se nagledao svega. Jbg preko grafike se može proći. Combat je sigurno dobar, bar su to valjda dobro sredili - i to kifla? Ajde valjda su priča i likovi dobri - što kažeš, likovi iritantni i priča traje “samo” 10 sati? I sve to za 80€?!?! Za te novce mogu napuniti Steam košaricu sa toliko dobrih AAA i Indie igara da imam za 600h igranja a ne 10. Svaka čast na objektivnom pogledu na igru u globalu, jedna od boljih recenzijama koje sam čitao ove godine
Meni je za veću ocjenu, ali sve sto je kolega profesor napisao stoji. Samo sto meni hrpa stvari nije toliko smetala. Natukao sam 50 sati i velikom djelom uživao u borbi, magijama i kretanju. Već sam napisao u postu u topicu da za ovu igru neka neke sredine. Ili ti se sviđa ili ti je muka. Uživao sam u Forspokenu vise nego u nekim bolje ocijenjenim igrama koje sam igrao. U svakom slučaju, bila ona 5 ili 7, čekajte pad cijene.
Ja sam na finalnoj borbi . Kad je završim , igra ide u oglasnik.
Ufff šteta što su igru usrali,a vjerovao sam da će biti dobra.
- Uređivano
Što je Sony uopće vidio u ovoj igri da je platio da bude "konzolaška" ekskluziva za PS5 2 godine
"Zaboravite" je najbolji zavrsni komentar na ijednu recenziju ikada na bilo kojem portalu - kratko i jasno, a od mene Luka imas 10/10.
ovo je pljuvačina a ne reca, čudi me što ocjena stoji kao 50 a ne -50