Članak je u potpunosti netočn. Znači MS ne tuži Sony već samo traži dokumente od SIE o poslovanju i ugovorima sa third party developerima zbog blokiranja igara da budu izdane na xbox konzoli. Druga stvar je da je SIE već dobio produljenje roka za dostavu dokumenata za tjedan dana na osnovi tehnikalija a MS ima dulji rok zbog toga jer je on na optuženičkoj klupi a SIE samo mora dostaviti dokumente. Treća stvar je da MS ne traži dokumente o proizvodnji igara nego je to samo termin koji se koristi u pravu. I četvrta stvar je da ako se ne varam kupnja se može obaviti čak i ako suđenje nije završilo ali za tu zadnju stavku nisam 100% siguran. To još moram provjeriti.
Microsoft je poslao Sonyju poziv na sud kako bi mu pomogao kupiti Activision Blizzard
Onda provjeri odmah i gdje u članku piše da MS tuži Sony.
ikral 100% si u pravu. Doduše ovaj odgovor nije bio orginalno namijenjen za ovaj članak već sam to napisao kao odgovor na drugu raspravu u kojoj je lik napisao da je stigla kontra tužba. Malo sam se zanio i uradio copy/paste a da nisam uradio korekcije. Moja greška