• Gaming Vijesti
  • Druga epizoda The Last of Us TV serije dobiva savršene ocjene. Evo kako i gdje ju gledati

Meni je tak tužno da je kod nas dio kulture ne plaćati za glazbu, serije i filmove. Ono, znam skroz poštene ljude, koji lipu ne bi ukrali, ali se snebivaju od ideje da plate za spotify ili netflix. Da ne spominjem uopće odlučit kupit neki original film na blurayu.

Baš mi je tužno.

Torrentanje sadržaja koji kod nas nije dostupan odobravam. Ostalo nikako.

I Adobe softver. Piratiziranje Adobe softvera je uvijek moralno ispravno.

radije kupim vinilku nego platim Spotify. Veći mi je gušt, iako ponekad skup gušt.

plačat netflix ili bilo koji servis za pokoji put pogledat nekaj na godišnjoj razini je neisplativo.

također glazbu otkako je dostupna na torrentima i na yt ne kupujem više cd-ove a također i filmovi i pc igre spadaju tu. nemam jaki komp i ak platim neku igru pa i stariju koja bi eventualno mogla bit igriva na mom hardveru i onda stavim u svoju škatulu i ne mogu je igrat, bačen novac. zbog potrošne robe koju brzo iznosiš i baciš je bacanje novaca i jedino za nešto zbilja vrijedno kao relikvija i sveto ću izdvojit novce i kupit poput nekih igara, filmova koji su mi vrh vrhova i samo radi doga da imam i legalnu kopiju.

sty na offtopicu …

Spotify and co. je opcenito ripoff za muzicare, ako neradis superpopularnu muziku i ako te label nepusha u playliste zaradivat ces sicu… Zato svi rade mainstream shit i nema vise kvalitetne muzike i opcenito albuma sa glavom i repom sad je svaki album kao playlista.Uvik sam imao naviku slusat sve, a ono najbolje i kupim kao CD.

Nije mi žao dati novce ako nešto gledam/slušam, tako recimo klincu platim Spotify nekad. Plaćao sam i HBO, Netflix, dok sam gledao nešto i onda ukinuo. Imaju oni dosta pretplatnika i bez mene siromaha.