• Gaming Vijesti
  • Ovaj tjedan izlaze fizička izdanja za next-gen The Witcher 3

Taman za na policu.

Ima li informacije kada će popraviti nedostupnost dlc a na PS5,još uvijek ih ne prepoznaje….zna li tko što?

turok99 to je odavno popravljeno. Imam instaliran Witcher 3 i posebno ekspanzije na PS5 (ne GoTY Edition nego sam kupovao sve posebno kako je izlazilo). U početku DLC-ovi nisu bili prepoznati no par dana nakon izlaska Witchera 3 na PS5 izašao je patch koji je to popravio. Probaj ponovo instalirati glavnu igru i ekspanzije jer bi trebalo biti sve OK.

Picek ista tako sam kupovao kako je izlazilo na PS4,već nekoliko puta sam brisao i ponovo instalirao ali skida samo glavnu igru a ne i dlcove samo na glavnom meniu mi kaže Avaible,dali se posebno skidaju dlcovi?

turok99 ako si kupovao posebno, trebaš otići na PSN Store i svaki DLC posebno skinuti. Ne znam kako je s GoTY verzijom no ako si kupovao odvojeno onda ti s glavnom igrom ne skida automatski DLC-ove.

Prekopao sam cijeli store i nemogu to naći samo PS4 verziju…utripm….ima tko kakav savjet….

turok99 skini prvo PS5 verziju glavne igre i nakon toga stavi skidati DLC-ove. Mislim čak da ti kod DLC-ova ne stoji koja je verzija (ili stoji da je za PS4 i PS5). No ako skineš PS5 verziju glavne igre trebalo bi ti automatski skinuti i DLC-ove za PS5, odnosno ne trebaš birati verziju na store-u.

Picek ma nešto debelo ne štima kod mene,nema nigdje PS5 dlcova,skida samo glavnu igru…dok na PS4 verziji imam sve prikazano na store i mogu skidati do mile volje,ostaje mi samo rebuild data base ili kupujem ovu fizičku verziju jer obožavam igru…jbg neće pa neće…