Nemoj Pedro u Marvel ako boga znaš, obojat će te u crno i staviti će ti ga u guzicu
Joel iz The Last of Us TV serije želi u Marvel
Svi pametni bježe iz Marvela s obzirom kakav odron od produkcije su postali. Angažman u njihovoj seriji/filmu može biti samo minus na rezimeu. I to jebački.
Mogao bi tam glumiti SuperJoela. Zarazi se kordicepsom, postane bloaters i bude glavni oportunist Supermanu .
Lik hvata lovu i to je to. Mislim da mu nije tako više ni bitan sadržaj
Nije potpuno, prvi spajdači sa Tobeyom kao spidermanom su mi super a Hulk tako, tako.
Slično kao i sa DC koji ima svoje perjanice a meni osobno najbolji opet pa prvi Supermani i Batmani a ostalo mi bezveze.
fensisuperstar Marvel je Übersmeće.Cijeli univerzum komplet.DC za 2 klase zanimljiviji.
DC je imao u zadnje vrijeme odličnog Jokera i vrlo dobrog Batmana. Marvel s druge strane radi kompletna smeća, negledljive šarene limunade.
Zadnji Spider-Man je bio genijalan. Serije su većinom užasne, slažem se.
- Uređivano
Jedino što je baš negledljivo loše od Marvela je She Hulk, dok su Ms. Marvel i Thor neka granica prosječnog / lošeg.
Ostalo je miljama daleko od smeća (serije više manje solidne (ne top tier ali nisu bome ni govno), filmovi dobri do jako dobri [ne IW / Endgame razina, slažem se]), al naučil sam se da nema smisla ulazit više u rasprave o Marvelu jer su negativna pretjerivanja postala jebeni trademark na ovom forumu.
Pedra svakak očekujem sa nekom zapaženijom ulogom, prije ili poslije, i uloga u kvalitetnom Marvel filmu mu sigurno neće bit minus u karijeri.