yayihi1804 Realno, većini igrača u americi ta cijena neće biti problem kao niti englezima, nijemcima, francuzima itd. To je ciljana publika.

yayihi1804 Da nebi ispalo da branim Sony…

Naravno da je nama preskupo s našim primanjima i u odnosu na cijenu cijele konzole.

S obzirom na hardver i specifikacije mislim da ovaj VR i nije toliko skup.

Dovoljno je pogledati cijenu drugih headsetova.

Quest 2

https://team-media.hr/proizvod/oculus-meta-quest-2-128gb-virtualni-set-odmah-dostupno/

radi standalone za slabije i povezan za pc, imaš masu nativnih VR igri + VR modove za igre poput doom, alien isolation

Ima fakin half life alyx koja je daleko najbolja vr igra s mod supportom

Naspram

Ps vr2

PSVR2 will not be wireless

684,43 € 5.156,84 kn

Radi zasad samo na ps5, možda i na ps6 u budućnosti

Od igri koje su vrijedile igrati a da nisu multiplatform na psvr 1- re7 vr, farpoint, astrobot, možda ona Blood and Truth al ju nisam igrao

Specifikacije obećaju puno (frend jedan je radio u firmi koja je radila eye tracking za psvr2) no sony ko i druge firme lažu čim zinu. Pogledaj samo bullshit trailere za psvr igre koje izgledaju n puta gore kad ih zaprav igraš.

Po meni ak imaš komp oculus 2 je gro bolje za uzeti, i košta manje. Ne znači da je psvr 2 loš no čekam recenzije i testove a ne "LJUDI" su oduševljeni članke

Da sam bogati western capitalist pigdog, uzeo bi naravno sve headsete i guštao se 🙂

darkfenix Znaci prigovaras samo zato sto si siromasan

Koliko ti imaš godina?

deathwish

Bas mi frend nedavno kupio malome pa san probao jebeno dobro, prije toga san proba vr1 i on mi nije nesto bas bio. Ovaj meta mi se toliko svidio da me vr2 privlaci. Ali sad mi smeta sto ima žicu meta nema pa mozes ti god oces sa njim.

Je to meni smeta kod mog oculus rift s, kablovi. al bar kameru netreba

Nadam se da ce se moci negdje isprobati. Mozda Sancta Domenica? Dobio sam prvi PSVR na poklon, ali sam ga prodao, jer mi je smetala "niska" rezolucija.