a cijenom? odusevljeni su i cijenom?
Ljudi su oduševljeni s PlayStation VR-om 2
yayihi1804 Realno, većini igrača u americi ta cijena neće biti problem kao niti englezima, nijemcima, francuzima itd. To je ciljana publika.
yayihi1804 Da nebi ispalo da branim Sony…
Naravno da je nama preskupo s našim primanjima i u odnosu na cijenu cijele konzole.
S obzirom na hardver i specifikacije mislim da ovaj VR i nije toliko skup.
Dovoljno je pogledati cijenu drugih headsetova.
- Uređivano
Quest 2
https://team-media.hr/proizvod/oculus-meta-quest-2-128gb-virtualni-set-odmah-dostupno/
radi standalone za slabije i povezan za pc, imaš masu nativnih VR igri + VR modove za igre poput doom, alien isolation
Ima fakin half life alyx koja je daleko najbolja vr igra s mod supportom
Naspram
Ps vr2
PSVR2 will not be wireless
684,43 € 5.156,84 kn
Radi zasad samo na ps5, možda i na ps6 u budućnosti
Od igri koje su vrijedile igrati a da nisu multiplatform na psvr 1- re7 vr, farpoint, astrobot, možda ona Blood and Truth al ju nisam igrao
Specifikacije obećaju puno (frend jedan je radio u firmi koja je radila eye tracking za psvr2) no sony ko i druge firme lažu čim zinu. Pogledaj samo bullshit trailere za psvr igre koje izgledaju n puta gore kad ih zaprav igraš.
Po meni ak imaš komp oculus 2 je gro bolje za uzeti, i košta manje. Ne znači da je psvr 2 loš no čekam recenzije i testove a ne "LJUDI" su oduševljeni članke
Da sam bogati western capitalist pigdog, uzeo bi naravno sve headsete i guštao se
Je to meni smeta kod mog oculus rift s, kablovi. al bar kameru netreba
Nadam se da ce se moci negdje isprobati. Mozda Sancta Domenica? Dobio sam prvi PSVR na poklon, ali sam ga prodao, jer mi je smetala "niska" rezolucija.