• Gaming Vijesti
  • Denuvo se pokazao izrazito uspješnim u borbi protiv piratstva. Samo jedna igra je krakirana u 2022.

fake news, barem se potrudite provjeriti ono sto pisete:

Watch.Dogs.Legion-EMPRESS

Tom.Clancys.Ghost.Reacon.Wildlands.Complete.Edition-EMPRESS

Deathloop-EMPRESS

Far.Cry.6-EMPRESS

Evil.Genius.2.World.Domination-EMPRESS

Marvels.Guardians.of.the.Galaxy-EMPRESS

Dying.Light.2.Stay.Human-EMPRESS

Maneater-EMPRESS

Dragon.Ball.FighterZ.Android.21-EMPRESS

tu su i ostale igre poput Gotham Knights-a gdje ima .exe bez denuva, i jos nekoliko drugih

tijad80498 Barem se potrudi pročitati članak. Ili ga pročitati s razumijevanjem.

Lijepo ti u naslovu piše u 2022. godini.

Igre koje si naveo su iz 2021. ili starije.

Nagrade

• 100 od Fenix

maverick denuvo je najvece smece u gamingu nakon mikrotransakcija…

ne piši ovakve gluposti. Neke igre poput path of exilea koji je najbolji arpg na tržištu žive of mikrotransakcija koje nisu pay to win ili kockanje. Seri po developerima izdavačima koji implementiraju predatory/ptw/gambling mehanike lootboxeva, a ne mikrotranskacije u globalu.

@StarFox_N taman kad se potrudio dečko sa copipejstanjem naslova ti si ga…

Giphy - shot down shut up GIF

😃

maverick mikrotrasankcije su i dalje najvece govno u gamingu.

To je razlog zašto mobilni gaming zarađuje daleko više od konzola+PC zajedno

StarFox_N ti si ocito debil, gdje pise da se samo racunaju igre izasle u 2022? takoder, igra the quarry je takoder igriva

Da se ne spuštamo na te razine, vezano uz temu članka, mislio sam da je piratstvo prestalo ljudima biti zanimljivo uz otvoreno tržište PC trgovina i dosta dobrih popusta s kojima se međusobno natječu. Već se i mjesec dana stare igre nađu u gotovo pola cijene, posebice ako im prodaja podbaci (tu ne ulazim u sivo tržište raznih preprodavatelja PC keyeva).

Zato sam morao mijenjati postavke u BIOS-u da bih pokrenuo FIFU 23. 💀

Ne smetati mi ako smanjuje broj smdrljivih čitera.

tijad80498 ti si takoder debil, procitaj opet tekst

A jebemti život, razbudi me čovjek koliko se smijem. Ha-Ha-Ha

Sterem

Pametnom dosta